0

Pressure Kit | FermZilla

KegLand


Trycksättningskit till FermZilla


  • Finns i lager: 5 st
398 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Med Pressure Kit till FermZilla så når tanken sitt fulla potential och gör den till en komplett unitank. En unitank är ett koniskt jäskärl som du både jäser, kolsyrar och lagrar i.

Pressure Kit passar både FermZilla 27 liter och 55 liter.

Genom att jäsa under tryck kommer ölet redan vara kolsyrat vid jäsningens slut och kan serveras direkt genom Pressure Kit. Övertrycksventilen ser till att det aldrig överstiger 2.4 bar som är det maximala trycket som är tillåtet på tanken.

FLER FÖRDELAR:

  • Mindre estrar och alkoholtoner i ölet när man jäser under tryck.
  • Klar öl genom att flytbollen gör att du alltid tappar från toppen av tanken.
  • Färdigkolsyrad öl direkt efter jäsning
  • Servera direkt från tank eller överför till keg utan att förlora tryck.

OBS! Locket (bild 2) är inte inkluderat i kitet.

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss efter du har fått SMS om att din order är färdig. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90. Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid med enklare frågor kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. Frågor gällande order, reklamation m.m skickas alltid till info@maltmagnus.se

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring och PostNord där transporttiden till en Pick Up Point / Service Point / Business Parcel beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på din orts leveransbestämmelser. Home Delivery är ca 3-10 arbetsdagar beroende på ort.