0

Tryckkit | Fermentasaurus

Keg King


Tryckkit Till Fermentasaurus


  • Finns i lager: 19 st
499 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Fermentasaurus Pressure Kit gör din Fermentasaurus till en riktig unitank där du kan jäsa, kolsyresätta och servera från ett och samma kärl.

Locket i detta kit har en säkerhetsventil samt två rostfria kulkopplingar, en för gas in och en för öl ut, på samma sätt som ett corneliusfat.

För att du enkelt ska kunna tappa din öl och få den så klar som möjligt medföljer det även med en silikonslang och en rostfri flottör som fästs i locket. Fördelen med denna är att den tar ölet från toppen av tanken istället för från botten och eftersom ölet högst upp klarnar först så kommer du kunna dricka klar öl tidigare.

Maximalt tryck 2.4 bar (35 psi) övertrycksventil

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss efter du har fått SMS om att din order är färdig. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90. Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid med enklare frågor kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. Frågor gällande order, reklamation m.m skickas alltid till info@maltmagnus.se

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring och PostNord där transporttiden till en Pick Up Point / Service Point / Business Parcel beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på din orts leveransbestämmelser. Home Delivery är ca 3-10 arbetsdagar beroende på ort.