0

Snub Nose 35 liter | Fermentasaurus

Keg King


Den smidigare Keg-King's Snub Nose Fermentasaurus är den första kommersiella jästanken i PET som kan trycksättas upp till 2.4 bar som passar perfekt i en mindre kyl och kegerator.


  • Finns i lager: 21 st
1 299 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Den smidigare Keg-King's Snub Nose Fermentasaurus är den första kommersiella jästanken i PET som kan trycksättas upp till 2.4 bar som passar perfekt i en mindre kyl och kegerator. Se film!

Snub Nose Fermentasaurus är tillverkad i samma högkvalitativa PET-material som originalet Fermentasaurus. Jästanken gör det mycket enklare för hembryggare att jäsa, kolsyra och tappa sitt öl under tryck.

Snub Nose kan även kopplas direkt till din tappkran för servering. Den tillåter dig även att överföra öl under tryck i en komplett syrefri miljö till t.ex fat eller flaska. Flytbollen gör att du alltid tappar det klara ölet som finns mot toppen av jästanken så du inte får med bottensedimentet. Allt tappas från toppen, ej ur en bottenventil.

Maximal Temperatur Max 50 °C.
Maximalt tryck 2.4 bar (35 psi) övertrycksventil
Höjd 67 cm inkl. lock
Diameter 38 cm
Material PET av mycket hög kvalité
Material Ställning av rostfritt stål 304
Material Locket: Kulventiler - 304 Rostfritt Stål, glasförstärkt nylon
Material Lockpackning: nitrilbutadiengummi (NBR)
Volym 35 L

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss efter du har fått SMS om att din order är färdig. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90. Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid med enklare frågor kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. Frågor gällande order, reklamation m.m skickas alltid till info@maltmagnus.se

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring och PostNord där transporttiden till en Pick Up Point / Service Point / Business Parcel beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på din orts leveransbestämmelser. Home Delivery är ca 3-10 arbetsdagar beroende på ort.