0

Fermentasaurus | 35 liter

Keg King


En unitank i plast


  • Finns i lager: 18 st
1 399 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Fermentasaurus är världens första koniska jäskärl i PET som går att trycksätta upp till 2.4 bar.

Med Fermentasaurus så kan du jäsa, klarna och kolsyrejäsa i samma kärl för att sedan koppla den till en tappkran och dricka direkt från tanken utan några omtappningar. Ihop med tryckkitet (Art nr: 49001) så behöver du inte kolsyrejäsa ölet utan kan trycksätta det på samma sätt som med ett corneliusfat eller använda tryck för att föra över ölet till ett corneliusfat och på så sätt undvika att ölen utsätts för syre.

Till Fermentasaurus medföljer även en 500 ml tryckklassad jästuppsamlare. Denna jästuppsamlare är enkel att använda och låter dig återvinna jästen så att du kan använda den flera gånger.

Fermentasaurus kommer med en spjällventil (butterfly V.2) med en spjällskiva i rostfritt stål. Denna spjällventil gör att det blir väldigt lätt att diska och sterelisera din utrustning innan och efter användning.

Maximal Temperatur Max 50 °C
Maximalt tryck 2.4 bar (35 psi) övertrycksventil
Höjd 96 cm med jäsrör
Höjd 69 cm tankens höjd
Diameter 38 cm
Diameter 34 cm tankens diameter
Material PET av mycket hög kvalité
Volym 35 L

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss efter du har fått SMS om att din order är färdig. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90. Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid med enklare frågor kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. Frågor gällande order, reklamation m.m skickas alltid till info@maltmagnus.se

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring och PostNord där transporttiden till en Pick Up Point / Service Point / Business Parcel beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på din orts leveransbestämmelser. Home Delivery är ca 3-10 arbetsdagar beroende på ort.