0

QuickCarb | Blichmann

Blichmann Engineering


Blichmann QuickCarb™


  • Finns i lager: 2 st
2 799 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

QuickCarb från Blichmann Engineering ger dig möjligheten att kolsyresätta ett corneliusfat med öl på mindre än en timme!

Ölet pumpas runt, med hjälp av en cirkulationspump, samtidigt som ölet kolsyras med hjälp av en rostfri diffusionssten på 10 micron. Detta ger ditt öl en snabb kolsyresättning utan risk för överkarbonering.

Ölet är till 90% färdigkolsyrat redan efter en timme men för att finjustera kolsyrenivån kan ölet behöva vila till nästa dag.

QuickCarb kan även användas för inline-syresättning av din vört innan du tillsätter jästen. För detta krävs en regulator för syrgas. 

CE godkänd

Medföljer:

  • Cirkulationspump med adapter
  • Diffusionssten 10 mikron
  • PVC-slang för öl/gas
  • Gängad kulkoppling öl/gas 1/4'' MFL
  • 3 st QuickConnector
Anslutning 1/2" NPT
Längd På Strömkabel 3 m
Kapacitet 26 liter/minuten

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss efter du har fått SMS om att din order är färdig. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90. Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid med enklare frågor kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. Frågor gällande order, reklamation m.m skickas alltid till info@maltmagnus.se

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring och PostNord där transporttiden till en Pick Up Point / Service Point / Business Parcel beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på din orts leveransbestämmelser. Home Delivery är ca 3-10 arbetsdagar beroende på ort.