0

Grainfather Connect

Grainfather


Grainfather Connect


  • Finns i lager: 8 st
7 950 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner
5 / 5

Grainfather Connect är ett bryggverk i rostfritt stål där du mäskar, lakar, kokar och kyler i samma kärl vilket betyder att det blir mindre för dig att rengöra och förvara. Sötvörten pumpas runt och värms enligt RIMS-metoden under mäskningen.

Detta är den nya uppdaterade Connect modellen med Bluetooth och uppdaterad motströmskylare som enkelt kopplas till din vattenkran för kylvatten. Den nya kontrollenheten ger dig många smidiga funktioner så som automatisk stegmäskning och recepthantering och ihop med connect appen så kan du även styra ditt bryggverk med din smartphone/platta

  • Grainfather rymmer 30 liter (8 US Gallon) vilket ger upp till 23 liter per bryggning.
  • 3 års tillverkargaranti.
Hårdvara Android 4.3 (API Level 18) eller iPhone 4S
Mjukvara iOS8 med Bluetooth 4.0 eller Bluetooh Low Energy (LE)/Bluetooth Smart
Mängd 9 kg malt
Kapacitet 30 liter
Vikt 17 kg
Tommy Bert Erik• 2019-04-24

Vad kan jag säga, bara fungerar. Har haft mitt i drygt två år nu och har haft noll problem med det.

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss efter du har fått SMS om att din order är färdig. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90. Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid med enklare frågor kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. Frågor gällande order, reklamation m.m skickas alltid till info@maltmagnus.se

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring och PostNord där transporttiden till en Pick Up Point / Service Point / Business Parcel beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på din orts leveransbestämmelser. Home Delivery är ca 3-10 arbetsdagar beroende på ort.

Rea
-5%
The Grainfather | Startkit Extra
Rea
-5%
The Grainfather | Bryggkit Plus
Rea
-5%
The Grainfather | Startkit Plus