0

Candi Syrup | D-180

Candi Syrup, Inc


Candi Syrup


Mängdrabatt
Antal Pris Spara
5 - 19 st 89 kr 10%
Över 20 st 74 kr 25%

  • Finns i lager: 476 st
99 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

D-180 är en extra mörk kandisirap i belgisk stil. Den har en omisskännlig smak av färsk malet kaffe, mörk stenfrukt och rostat bröd.

D-180 är perfekt för kloning av t.ex Westvleteren 12, Rochefort 10 och många andra mörka belgiska ale.

När du ska brygga specialöl som dessa är D-180 det optimala valet för att nå en mer autentisk smak, färg och doft.

D-180 har ca 70% jäsbart socker. På en 20 liters batch ger 1 st paket en ökning i SG med 1.007.

°EBC 354
Innehåller Socker från sockerbetor, socker från dadlar samt vatten.
Vikt 454 g

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90.  Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. 

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring där transporttiden beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på valt alternativ + din orts leveransbestämmelser. 

2009 bildade en liten grupp ett partnerskap för att undersöka de enkla men smakrika smakerna i Candi Sirap i europeisk stil. Vi köpte Candi Sirap från inhemsk import här i USA och direkt från hela världen. Den belgiska, nederländska och amerikanska importen fungerade som grund för våra första test. Vår avsikt i början var att hitta ett sätt att skapa en konsekvent och tillförlitlig källa till det allra bästa av denna gamla världs traditionella bryggelixir. Vad vi upptäckte under detta projekt var inget annat än anmärkningsvärt. Inom två år kunde vi inte bara tillverka de krävande recepten för att replikera dessa siraper, vi kunde överträffa dem långt i smak och prestanda med bara naturliga ingredienser. Ett stort antal processupptäckter realiserades av vårt team som representerade livsmedelsindustrin, verkstadsindustrin, den formella analytiska industrin och med stöd från de många sockerproducenter och förädlingsföreningar, vilka alla var unikt nödvändiga i våra mål. En av de stora fördelarna med att ha ett amerikanskt företag specialiserat på tillverkning av premium candi sirap är konsekvent tillgänglighet och en överlägsen kvalitet som nu också erkänns i Europa. Med erkännandet och stöd från amerikanska bryggerier har vi nu ett sätt att försäkra att bryggare i Nordamerika och Europa kommer att ha en produkt för att ta sin bryggning till nya höjder i internationella tävlingar.

Candi Syrup, Inc. bildades med hjälp av professionella på många nivåer inom industrin, inklusive sockerindustrin, universitet och en samling partners som var välutbildade inom sina respektive områden och även skickliga problemlösare och bryggerier. Att skapa en verkligt exceptionell produkt har inneboende belöningar. Att nå tillbaka till den amerikanska andans innovativa rötter är den mest tillfredsställande aspekten av att skapa en enkel, men helt naturlig produkt som vår. Efter att ha skapat världsklass candi sirap efter en gammaldags tradition är vi angelägna om att dela den som en produkt som är värdig för hantverksbryggeritraditionen. Genom de svar som hittills samlats in från "Craft Brewers" som har använt våra produkter kan vi säga att Candi Syrup, Inc. har de finaste bryggtillsatserna i världen.