0

Smoked Cherry

Viking Malt


Smoked Malt är tillverkad av 2-radigt vårkorn. Smoked Malt är rökt med körsbärsträd vilket ger en mjuk och aningen söt röksmak. På grund av låga bearbetningstemperaturer behåller malten sin enzymatiska aktivitet som kan jämföras med vanlig pilsnermalt, då Pilsner Malt Zero. | Färg: °EBC 10


  • Finns i lager: 31 kg
34 kr/kg
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Smoked Malt är tillverkad av 2-radigt vårkorn, null-LOX (samma som Pilsner Malt Zero). Smoked Malt är rökt med körsbärsträd vilket ger en mjuk och aningen söt röksmak.

På grund av låga bearbetningstemperaturer behåller malten sin enzymatiska aktivitet som kan jämföras med vanlig pilsnermalt, då Pilsner Malt Zero.

REKOMMENDERAD GIVA:

  • 60-100%
Typ Rökmalt
Tillverkare Viking Malt
°EBC 10
°L 4
Land FINLAND
Sädeslag KORN, kan innehålla spår av VETE
Bäst före Hel malt 12 månader. Krossad malt 6 månader från packdatum
Mer info Rökighet: 5 - 10 PPM

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

År 2016 gick Viking Malt och Danish Malting Group samman för att bättre kunna betjäna sina kunder. Nu är Viking Malt det ledande maltbolaget i Nordeuropa och levererar råvaror och tjänster till den globala bryggnings, destillations- och livsmedelsindustrin.

I norr är naturens förhållanden olika. Den hårda vintern, korta växtsäsongen och sommarens rikliga sol gör nordligt korn och malt speciell. En öl eller whisky måste ha karaktär, och för att uppnå detta så bör även malten ha det.

Vi är djupt passionerade för mältning och våra mältare är väl kända. Vi strävar efter att ständigt experimentera med nya metoder - liksom att återupptäcka gamla.

Vi är på resa genom malt och ölvärlden, och vi vill att du ska komma med.

Du kan köpa Viking Malts produkter av MaltMagnus.se