0

Enzyme Malt

Viking Malt


Används för att kompensera malt med lågt enzyminnehåll | Färg: °EBC 3


  • Finns i lager: 37 kg
22 kr/kg
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Enzyme Malt produceras av antingen 2- eller 6-radigt vårkorn. Maltningsprocessen är sådan att det ska bevara enzymaktiviteten så hög som möjligt.

Används ofta vid tillverkning av t.ex whisky eller ren alkohol. Kan användas för att kompensera för malt med lågt enzyminnehåll eller tillsättas när hög utjäsbarhet önskas vid t.ex för starkare öltyper.

Typ Specialmalt
Tillverkare Viking Malt
°EBC 3
°L 2
Land FINLAND
Sädeslag KORN
Bäst före Hel malt 12 månader. Krossad malt 6 månader från packdatum

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

År 2016 gick Viking Malt och Danish Malting Group samman för att bättre kunna betjäna sina kunder. Nu är Viking Malt det ledande maltbolaget i Nordeuropa och levererar råvaror och tjänster till den globala bryggnings, destillations- och livsmedelsindustrin.

I norr är naturens förhållanden olika. Den hårda vintern, korta växtsäsongen och sommarens rikliga sol gör nordligt korn och malt speciell. En öl eller whisky måste ha karaktär, och för att uppnå detta så bör även malten ha det.

Vi är djupt passionerade för mältning och våra mältare är väl kända. Vi strävar efter att ständigt experimentera med nya metoder - liksom att återupptäcka gamla.

Vi är på resa genom malt och ölvärlden, och vi vill att du ska komma med.

Du kan köpa Viking Malts produkter av MaltMagnus.se