0

Caramel Pale Malt

Viking Malt


Caramel Pale Malt är producerad från grönmalt. Trots dess låga färgvärde är Caramel Pale Malt en karamellmalt. Smaken är söt och karamellig med toffee- samt frukttoner. Används för att producera öl med fylligare kropp samt ren och mjuk smak. Den passar även bra i ljust öl då den har lågt färgvärde. | Färg: °EBC 8


  • Finns i lager: 211 kg
20 kr/kg
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Caramel Pale Malt är producerad från grönmalt. Trots dess låga färgvärde är Caramel Pale Malt en karamellmalt. Smaken är söt och karamellig med toffee- samt frukttoner.

Caramel Pale används för att producera öl med fylligare kropp samt ren och mjuk smak. Den passar även bra i ljust öl då den har lågt färgvärde.

PASSAR: Alla typer av öl

REKOMMENDERAD GIVA:

  • upp till 30%
Typ Karamellmalt
Tillverkare Viking Malt
°EBC 8
°L 4
Land FINLAND
Sädeslag KORN, kan innehålla spår av VETE
Bäst före Hel malt 12 månader. Krossad malt 6 månader från packdatum

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

År 2016 gick Viking Malt och Danish Malting Group samman för att bättre kunna betjäna sina kunder. Nu är Viking Malt det ledande maltbolaget i Nordeuropa och levererar råvaror och tjänster till den globala bryggnings, destillations- och livsmedelsindustrin.

I norr är naturens förhållanden olika. Den hårda vintern, korta växtsäsongen och sommarens rikliga sol gör nordligt korn och malt speciell. En öl eller whisky måste ha karaktär, och för att uppnå detta så bör även malten ha det.

Vi är djupt passionerade för mältning och våra mältare är väl kända. Vi strävar efter att ständigt experimentera med nya metoder - liksom att återupptäcka gamla.

Vi är på resa genom malt och ölvärlden, och vi vill att du ska komma med.

Du kan köpa Viking Malts produkter av MaltMagnus.se