0

Acid | Fermo Brew | 500 g | AEB

AEB


500 g - Tillverkad i Sverige - Fermo Brew Acid är en naturlig jäststam (Lachancea termotholerans) som producerar en hög koncentration av mjölksyra. Den är kompatibel med alla konventionella jäst och de flesta jäsningsmetoder, vilket gör att du producera en mängd olika traditionella och moderna suröl.


Mängdrabatt
Antal Pris Spara
3 - 20 st 249 kr 22%
Över 20 st 195 kr 39%

  • Finns i lager: 4 st
319 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Fermo Brew Acid är en naturlig jäststam (Lachancea termotholerans) som producerar en hög koncentration av mjölksyra.

Fermo Brew Acid är kompatibel med alla konventionella jäst och de flesta jäsningsmetoder, vilket gör att du producera en mängd olika traditionella och moderna suröl.

Fermo Brew Acid tillsätts först i jäsningsprocessen. Låt den sura ner vörten till pH 3.2-3.8. När rätt pH-värde är nått, pitchar du den vanliga jästen.

ÖLSTILAR: Sour Beer

JÄSTSTAM: Lachancea termotholerans

Tillverkningsland Sverige
Alkoholtolerans ABV 7.2%
Dosering 0.5 g / liter (25-50 g/hL)
Flytande / Torr Torrjäst
Jästemperatur 12 - 25°C
Jästtyp Brettanomyces - Bakterier
Förvaringsanvisning I kyl
Storlek 500 g
Mer info GMO-fri | ALLERGEN-fri

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

MaltMagnus är exklusiv distributör av AEB´s produkter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

AEB Group är ledande inom tillverkning av bl.a ingredienser för vin-, öl-, dryck- och livsmedelsindustrin i över 50 år.