0

Acid Fermo Brew 500 g

AEB


500 g - Tillverkad i Sverige - Acid Fermo Brew är en unik stam av Lachancea som producerar en hög koncentration av mjölksyra. 


Mängdrabatt
Antal Pris Spara
2 - 999 st 993 kr 5 %

  • Finns i lager: 2 st
1 045 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension, klicka HÄR!

Acid Fermo Brew är en unik stam av Lachancea utvald av University Of The Sciences i Philadelphia, PA, USA. 

Acid Fermo Brew kan producera mjölksyra medans den producerar etanol. Den är helt humle-/IBU-tolerant vilket betyder att du äntligen kan brygga en välhumlad suröl utan att behöva sura ner mäsken först. Acid Fermo Brew använder du alltså direkt från start.

Acid Fermo Brew bidrar med en fräsch syra samt toner av stenfrukt.

ÖLSTILAR: Sour Beer

JÄSTSTAM: Lachancea termotholerans

Jäststam Philly Sour
Tillverkningsland Sverige
Alkoholtolerans ABV 6%
Dosering 1 g / liter (80-100 g/hL)
Flytande / Torr Torrjäst
Jästemperatur 12 - 25°C
Jästtyp Suröl
Förvaringsanvisning I kyl
Storlek 500 g
Mer info GMO-fri | ALLERGEN-fri

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

AEB Group är ledande inom tillverkning av bl.a ingredienser för vin-, öl-, dryck- och livsmedelsindustrin i över 50 år.