0

Bavarian Wheat M20 | Mangrove Jacks

Mangrove Jack's


En veteölsjäst som ger banan- och klöverestrar som balanseras av kryddiga aromer.


  • Finns i lager: 131 st
29 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

AROM:
Klassiska bananestrar balanserade med kryddnejlikeliknande fenoler. Dessa aromer tenderar till att ta över malt- och humlekaraktären.

SMAKEGENSKAPER:
Även fast jästen har en utjäsningsgrad på "medium", så lämnas det ändå inte mycket restsötma. Bavarian Wheat M20 ger en krämig och fyllig munkänsla. Jästen döljer de flesta karamelliga och komplexa maltsmakerna medan de rostade tonerna kommer fram. Den lätta syrligheten som produceras förstärker vetemaltens karaktär. Den låga flockningen gör jästen ideal till öl som traditionellt ska serveras grumlig.

ÖL MED HÖGRE ALKOHOLHALT:
Fenolerna som produceras ger en lätt rökighet och estrarna får en boost. Utjäsningsgraden på jästen kan resultera i ett sött öl.

Ölstilar: Hefeweizen, Kristal Weizen, Dunkel Weizen.

GMO-fri.

Alkoholtolerans ABV 14%
Alkoholtolerans ABV 14%
Dosering 20 liter | OG 1.050 - Upp = 2 jästpaket
Flockning Låg - Medium
Flytande / Torr Torrjäst
Jäststam Saccharomyces cerevisiae
Jästemperatur 18 - 30°C
Jästtyp Vete
Jästtyp Tysk
Utjäsningsgrad 70 - 75%
Förvaringsanvisning I kyl

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss efter du har fått SMS om att din order är färdig. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90. Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid med enklare frågor kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. Frågor gällande order, reklamation m.m skickas alltid till info@maltmagnus.se

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring och PostNord där transporttiden till en Pick Up Point / Service Point / Business Parcel beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på din orts leveransbestämmelser. Home Delivery är ca 3-10 arbetsdagar beroende på ort.