0


Intervju med Veronica

Började på MM: Har supportat Magnus sedan starten i garaget. Klev in i företaget så smått 2011 och sedan har det ökat på till fullt ös.

Brygger helst: Brygger inte själv men är med och tar fram recept. Älskar hantverksöl och lägger mycket krut på inköp av öl. Supportar svenska bryggerier så mycket jag kan genom att handla friskt!


 


Om jag vore en öl vore jag en (och varför): En skotsk ale, på lagret blir jag indränkt i malt, bakar både knäck, kola och bröd därhemma. När jag är arg blir jag mörk i blicken men när är jag är på humör är jag bra söt ;-)


Fritidsintressen: Plöjer böcker på löpande band när jag har läsperiod. Är serieknarkare och följer allt från The Handsmaides tale och Homeland till The Bachelor (amerikanska versionen!) och Supernatural. Rekomenderar starkt brittiska serien Utopia från 2012 - bästa serien hitills! Förvarar min ständigt roterande samling av öl i "My precious" (min egen ölkyl).

Beskriv vad du gör på MM: Som Kommunikatör skriver jag nyhetsbrev, uppdaterar våra sociala medier som Facebook, Instagram och Youtube. Tipsar nyhetsredaktioner, ordnar events, bokar upp mässor och ordnar tävlingar. Som Personalchef ser jag till att det blir utvecklingssamtal och är den som ansvarar för rekrytering - som ägare i ett växande företag får man göra många roliga saker!

Vilken arbetsuppgift trivs du bäst med: Älskar att få vara kreativ och få ge en röst till företaget utåt, att driva företaget framåt. Vara den som driver både personalen och mig själv att utveckla sina roller och utveckla sina talanger inom nischområden i företaget. Det bästa av allt är att driva maltmagnus.se tillsammans med min man, vi kompletterar varandra så bra och för MaltMagnus AB framåt tillsammans!

Det som ändrats sedan MM startades: Allt! Hela livet tog en vändning. Till en början slet vi på själva i familjen, sedan har personalen och produkterna kommit till, fler och fler. Vi har hittat ett driv och en vilja av stål tillsammans jag och Magnus. Det bästa är visionen och målet vi har för företaget, vi är bara i början på MaltMagnus - vänta och se!

Vad har du gjort tidigare: Arbetade tidigare inom försäljning samt vården. Drev en enskild firma inom skönhetsindustrin i mindre skala.

Vilken produkt vill du lyfta fram: Våra DIY Ölkit såklart! Ölkiten ligger mig varmt om hjärtat då de är den första produktlinjen vi själva har utvecklat. En succé har de blivit, vi skickar många, många kit om dagen till våra kunder. Det bästa med dem? Valfriheten! De finns både i olika storlekar, självklart kommer de med färsk-krossad malt och nypackad måttanpassad humle. Steg för steg instuktioner och en mängd olika recept att välja bland - det har aldrig varit enklare att brygga sin egen hantverksöl hemma!