0

  

Intervju med Olle

Började på MM: Började som vikarie hösten 2013 men började på heltid i mars 2014.

Brygger helst: 
Modifierade öl och Stout

Om jag vore en öl skulle jag vara en (och varför): 
Stout, en öl som passar bra vid alla tillfällen, kan vara lite slätstruken ibland men även på tok för mycket en annan gång.

Fritidsintressen: Förutom ölbryggning så är fiske det största fritidsintresset. Med två små barn hemma så hinner man tyvärr inte med allt man skulle vilja göra, men fördelen är att man har något att se fram emot.
Beskriv vad du gör på MM: Jag sköter orderhantering, fakturering, inköp, uppläggning av nya produkter, enklare underhåll av maltmagnus.se, svarar på mail samt andra varierande uppgifter som kan dyka upp under dagarna.

Vilken arbetsuppgift trivs du bäst med: Allihop! Variationen mellan alla mina arbetsuppgifter gör att det aldrig finns en lugn stund och du vet inte riktigt vad som kan dyka upp under dagen, detta gör varje dag till en ny utmaning och du hinner aldrig tröttna på någon arbetsuppgift.

Det som ändrats sedan du började på MM: Allt, det går inte att jämföra hur det ser ut idag jämfört med hur det fungerade när jag började. Det gamla lagret var trångt och vad man än skulle göra så var det någonting som behövde flyttas vilket gjorde att allt tog tid men man blev van vid det så det var inget man tänkte på då. Den genomtänkta struktur vi har idag existerade inte heller, fanns inte utrymme eller tid för det, och det märks tydligt i hur vi jobbar idag.

Vad har du arbetat med tidigare: Jag har arbetat för Örebro kommun i 12 år som habiliterings assistent samt jobbat med kvalitetskontroller inom bostäder med särskild service. Utöver det så har jag studerat allt från programmering till psykologi.

Vilken produkt vill du lyfta fram från sortimentet: Malten, den viktigaste ingrediensen i en öl och där vi idag har över 100 olika sorter vilket gör möjligheterna oändliga.