Rye Malt
Crisp Malting Group
När Rye Malt från Crisp Malt används vid bryggning och mixas med kornmalt bidrar rågmalten med skumstabilitet, bättre munkänsla samt smaker av toffee/karamell vid låga givor och mer kryddiga toner vid större givor. Rye Malt ger även röda färgtoner till ölet. | Färg: °EBC 20
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recensionNär Rye Malt från Crisp Malt används vid bryggning och mixas med kornmalt bidrar rågmalten med skumstabilitet, bättre munkänsla samt smaker av toffee/karamell vid låga givor och mer kryddiga toner vid större givor. Rye Malt ger även röda färgtoner till ölet.
PASSAR: Rye IPAs, Rye Pale Ales, Red Ale, Roggenbier, m.fl.
REKOMMENDERAD GIVA:
- upp till 15%
Typ | Rågmalt |
Tillverkare | Crisp Malting Group |
°EBC | 20 |
°L | 8 |
Land | Storbritannien |
Sädeslag | RÅG |
Bäst före | Hel malt 12 månader. Krossad malt 6 månader från packdatum |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
Crisp Malting Groups historia startade när Frederick och hans bror George Smith som ägde en kvarn och 288 acres i Little Ryburgh. De expanderade och köpte land i East Dereham och Wells innan de bestämde sig att börja mälta och de startade ett mälteri i Dereham.