Malolactic Bacteria I WLP675
White Labs
Mjölksyra är mindre surt än äppelsyra, vilket i sin tur minskar surheten och ger vinet en mjukare och rundare smak
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Används vid malolaktisk jäsning vid vintillverkning vilket innebär: Omvandling av äppelsyra till mjölksyra av bakterier från mjölksyrabakterie-familjen.
Mjölksyra är mindre surt än äppelsyra, vilket i sin tur minskar surheten och ger vinet en mjukare och rundare smak.
Dosering | 1 rör till ca 20 liter |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästtyp | Brettanomyces - Bakterier |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.