0

Malolactic Bacteria I WLP675

White Labs


Mjölksyra är mindre surt än äppelsyra, vilket i sin tur minskar surheten och ger vinet en mjukare och rundare smak


  • Slut i lager
89 kr
{{ price }}

Bli notifierad

Påminn mig

Tack för ditt intresse! Du kommer bli notifierad när varan återigen finns i lager i butiken.

  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Används vid malolaktisk jäsning vid vintillverkning vilket innebär: Omvandling av äppelsyra till mjölksyra av bakterier från mjölksyrabakterie-familjen.

Mjölksyra är mindre surt än äppelsyra, vilket i sin tur minskar surheten och ger vinet en mjukare och rundare smak.

Dosering 1 rör till ca 20 liter
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästtyp Brettanomyces - Bakterier
Förvaringsanvisning I kyl

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.