Hornindal Kveik Ale Yeast WLP521
White Labs
Hornindal Kveik Ale Yeast WLP521 producerar intensiv tropisk fruktarom och smak med toner av färsk mandarin, mango och ananas. Perfekt tillsammans med riktigt fruktiga humlesorter.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Hornindal från White Labs är en Kveikstam som Terje Raftevold från Hornindal i Norge delade med sig av till världen.
Hornindal Kveik Ale Yeast WLP521 producerar intensiv tropisk fruktarom och smak med toner av färsk mandarin, mango och ananas. Perfekt tillsammans med riktigt fruktiga humlesorter.
REKOMMENDATION: Vi rekommenderar att alltid göra förkultur på flytande jäst.
Flockning | Hög |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 22 - 37°C |
Jästtyp | Ale |
Jästtyp | Kveik |
Utjäsningsgrad | 75 - 82% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.