0

Marañón Canyon Wild Cacao Yeast WLP546 | The Vault | REA

White Labs


Passerat eller kort bäst före-datum


  • Finns i lager: 3 st
109 kr ( -45% )
59 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension, klicka HÄR!

Marañón Canyon Wild Cacao Yeast WLP546 isolerades från Nacional bönan, som länge förmodats varit utdöd, som hittades i Marañón River Canyon i Peru 2007. Den fruktiga, fenoliska och vilda smaken och aromen från denna jäst gör den till ett bra val till en farmhouse eller saison.

För att få en snabbare och bättre utjäsning så kan Marañón Canyon Wild Cacao Yeast WLP546 med fördel blandas med WLP001, WLP550 eller WLP590.

 

Alkoholtolerans ABV 10%
Dosering OBS!: Detta är en allmän beräkning. Normalt räcker ett jästpaket till 19 liter öl då du oftast väljer en jäst anpassad för ölstilen du har bryggt.
Dosering 20 L Batch: 1.048 OG = 1 jästpaket, ingen förkultur
Dosering 1.050-1.065 OG = 2 jästpaket eller 1 Jästpaket +1 L förkultur.
Dosering 1.065 OG = 3 jästpaket eller 1 jästpaket +2 L förkultur.
Flockning Låg
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästemperatur 18 - 24°C
Jästtyp Brettanomyces - Bakterier
Utjäsningsgrad 65 - 70%
Förvaringsanvisning I kyl
Storlek 40 ml

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.