Marañón Canyon Wild Cacao Yeast WLP546 | The Vault | REA
White Labs
Passerat eller kort bäst före-datum
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Marañón Canyon Wild Cacao Yeast WLP546 isolerades från Nacional bönan, som länge förmodats varit utdöd, som hittades i Marañón River Canyon i Peru 2007. Den fruktiga, fenoliska och vilda smaken och aromen från denna jäst gör den till ett bra val till en farmhouse eller saison.
För att få en snabbare och bättre utjäsning så kan Marañón Canyon Wild Cacao Yeast WLP546 med fördel blandas med WLP001, WLP550 eller WLP590.
Alkoholtolerans | ABV 10% |
Dosering | OBS!: Detta är en allmän beräkning. Normalt räcker ett jästpaket till 19 liter öl då du oftast väljer en jäst anpassad för ölstilen du har bryggt. |
Dosering | 20 L Batch: 1.048 OG = 1 jästpaket, ingen förkultur |
Dosering | 1.050-1.065 OG = 2 jästpaket eller 1 Jästpaket +1 L förkultur. |
Dosering | 1.065 OG = 3 jästpaket eller 1 jästpaket +2 L förkultur. |
Flockning | Låg |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 18 - 24°C |
Jästtyp | Brettanomyces - Bakterier |
Utjäsningsgrad | 65 - 70% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Storlek | 40 ml |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.