Kaliumdisulfit motverkar bildning av vildjäst och förhindrar oxidation i vin, cider och öl - K2S2O5
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Kaliumdisulfit (E224) kallas även "Campdentabletter/pulver". Kaliumdisulfit motverkar bildning av vildjäst och förhindrar oxidation i vin, cider och öl.
ANVÄNDNING: Om man använder t.ex bär, frukt eller druvor skall Kaliumdisulfit tillsättas 24 timmar innan man tillsätter jästen. Det är för att motverka vildjäst. Om du skall långtidslagra ditt vin tillsätts det även vid buteljering.
DOSERING: 1-2 g / 10 l
Dosering | 1 g / 10 liter |
Mängd | 100 g |
Ingredienser | Kaliumdisulfit E224 |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.