SafAle S-33
Fermentis
En robust allroundjäst som passar bra till Specialöl och Trappist då den har en hög alkoholtolerans.
Mängdrabatt
| Antal | Pris | Spara | 
|---|---|---|
| Över 38 st | 28 kr | 10 % | 
Kundrecensioner
Safale S-33 är en "all-roundjäst" med neutral smakprofil.
Safale S-33 rekommenderas att användas vid bryggning av specialöl och klosteröl då den klarar höga alkoholhalter.
PASSAR: Trappist, Specialöl
JÄSTSTAM: Saccharomyces Cerevisiae
| Alkoholtolerans | ABV 11% | 
| Dosering | 1 g / liter | 
| Flockning | Medium | 
| Flytande / Torr | Torrjäst | 
| Jästemperatur | 15 - 20°C | 
| Jästtyp | Ale | 
| Jästtyp | Belgisk | 
| Förvaringsanvisning | I kyl | 
| POF+/- | POF- | 
| STA1 | Negativ | 
| Storlek | 11.5 g | 
Jättebra för Porter. Typiskt brittiska toner och lyfter fram maltigheten bra. Lite låg utjäsningsgrad, men lämnar ett klart och välsmakande öl.
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
 
  
             
  
                 
  
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  
       
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    