0

Camurri Brauer | CB23

Camurri


Italienska Camurri Brauer är ett högkvalitativt helautomatiskt bryggverk som är utrustad med en motordriven omrörare och en PLC-kontrollenhet.


  • Finns i lager: 1 st
17 995 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Italienska Camurri Brauer är ett högkvalitativt helautomatiskt bryggverk som är utrustad med en motordriven omrörare och en PLC-kontrollenhet.

Med PLC-kontrollenheten programmerar du enkelt tider och temperaturer i mäskningsschemat enligt ditt recept. Alla steg i mäskningen sköts sedan automatisk. PLC-kontrollenheten kan spara upp till fyra recept med tre temperatursteg i varje.

Den motordrivna omröraren gör att du får en jämn och korrekt temperatur i mäsken. Camurri Brauer med sin omrörare ger ett bättre utbyte och är mer driftsäkert än liknande automatiska bryggverk.

Blåtandskoppling till din Androidenhet finnas att köpa till som extrautrustning.

Bruksanvisning på svenska medföljer!

Effekt 1.5 kW
Anslutning 230 V - Vanlig jordad stickpropp
Höjd 2200 mm med lyftanordning
Höjd 640 mm
Diameter 320 mm
Material Rostfritt stål (18/10(AISI 304)
Kapacitet max maltmängd 6 kg med 3 L vatten / kg malt
Kapacitet max batch 23 L normalstark öl
Kapacitet minsta bryggvolym ca 10 L
Vikt 17 kg
Volym total volym 28 L

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90.  Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. 

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring där transporttiden beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på valt alternativ + din orts leveransbestämmelser.