0

Ultra-Ferm | REA

White Labs


Kort eller passerat bästföre datum.


  • Finns i lager: 9 st
59 kr ( -50% )
29 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Ultra-Ferm är flytande amyloglukosidas taget från en klassisk stam av Aspergillus niger som hjälper till att bryta ner socker ur omältade sädeslag.

Ultra-Ferm hjälper till att öka utjäsningsgraden vilket är önskvärt vid bryggning av torrare öl så som Brut IPA och lågkalori-öl.

Rekommenderad temperatur: runt 60 °C, enzymet blir obrukbart vi temperaturer över 85 °C

Dosering: 10 ml till 20 liter

Dosering 1 rör / 20 L | Tillsätts i början av mäskningen
Maximal Temperatur Temperaturen bör hållas mellan 60°C-85°C | Ultra Ferm är helt förstörd när vörten håller 85°C eller högre i 10 minuter.
Mer info Optimalt pH för Ultra Ferm är mellan 3.5 - 5.5

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.