0

Extra Pale Malt | Helsäck | 25 kg

Crisp Malting Group


Ljusare version av Best Ale Malt och passar både lager- och alebryggning | Färg: °EBC 4


  • Finns i lager: 71 st
369 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Extra Pale Malt är en ljusare version av Best Ale Malt. Tillverkad av 100% vinterkorn.

Extra Pale är en basmalt anpassad för att ge hög brygghuseffektivitet vid enstegs- och infusionsmäskning.

Passar bra vid bryggning av ljusa ale och lager.

Rekommenderad giva: upp till 100%

Typ Basmalt
Typ Pale Ale
Typ Pilsnermalt
Tillverkare Crisp Malting Group
°EBC 4
°L 2
Land Storbritannien
Sädeslag KORN

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90.  Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. 

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring där transporttiden beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på valt alternativ + din orts leveransbestämmelser. 

Crisp Malting Groups historia startade när Frederick och hans bror George Smith som ägde en kvarn och 288 acres i Little Ryburgh. De expanderade och köpte land i East Dereham och Wells innan de bestämde sig att börja mälta och de startade ett mälteri i Dereham.