0

Sigmund Kveik Ale Yeast WLP520

White Labs


Traditionellt används denna stammen vid tillverkning av norsk farmhouse ale


  • Finns i lager: 17 st
89 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Traditionellt används denna stammen vid tillverkning av norsk farmhouse ale.

Den här stammen jäser snabbt med en god förjäsbarhet, en lätt jordig kryddighet med en unik ester-profil av apelsinskal.

Sigmund Kveik Ale kan jäsas i olika temperaturer. Ester-profilerna tenderar att minska vid jäsning i "kallare" temperaturer. Vid jäsning i de varmare temperaturerna framträder ester-profilen och ger ett torrare öl.

Flockning Medium - Hög
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästemperatur 22 - 37°C
Jästtyp Kveik
Jästtyp Ale
Utjäsningsgrad 75 - 83%
Förvaringsanvisning I kyl

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.