Sigmund Kveik Ale Yeast WLP520
White Labs
Traditionellt används denna stammen vid tillverkning av norsk farmhouse ale
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Traditionellt används denna stammen vid tillverkning av norsk farmhouse ale.
Den här stammen jäser snabbt med en god förjäsbarhet, en lätt jordig kryddighet med en unik ester-profil av apelsinskal.
Sigmund Kveik Ale kan jäsas i olika temperaturer. Ester-profilerna tenderar att minska vid jäsning i "kallare" temperaturer. Vid jäsning i de varmare temperaturerna framträder ester-profilen och ger ett torrare öl.
Flockning | Medium - Hög |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 22 - 37°C |
Jästtyp | Kveik |
Jästtyp | Ale |
Utjäsningsgrad | 75 - 83% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.