x

#{title}

#{text}

x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
Produkter
Nyheter
 
Expressorder
29.00kr

 
 

MaltMagnus importerar och vakuumförpackar själv sin humle i specialpåsar som skyddar humlen från både syrekontakt och ljus samt bevarar humlens goda arom. Humlen förvaras i vårt kylrum som håller en temperatur på +4 °C.

Kottar eller pellets: Det är bara du som bryggmästare som kan avgöra vad du tycker är smidigast att jobba med. Kottar är den naturliga formen av humle, pellets är nermalda humlekottar som pressats till pellets. Våra pellets är av typ 90. Pellets tål lagring bättre samt ger ett något högre utbyte. Det är vanligt att man använder pellets i större anläggningar eftersom hanteringen blir enklare. Pelletsmjöl kan enkelt spolas ur vörtkokaren och sätter inte igen ledningar då kottar måste skottas ur och kan lätt sätta igen ledningar och kranar. Pellets fungerar även utmärkt i mindre bryggverk hos hembryggare. Vi sätter ett "bör förbrukas före-datum" på vår humle som är 3 år från skördeår. Humlen blir inte förstörd efter 3 år, men du kan behöva justera din humlegiva något för att få ut den smak du tänkt.

Din valfrihet:
Vi erbjuder 100 gramsförpackningar och storförpackningar (vikt kan variera, vanligast är 5kg) som standard. Vi ger mängdrabatt (20%) vid köp av 3 st 100 gram (av samma sort till ordinarie pris). Här kommer du direkt till storförpackningar av humle. Bryggerier, Bryggklubbar och Återförsäljare har sin egen prislista. Klicka in på repektive sort för att se mängdrabatten.

Humle i lösvikt:
Utöver ovanstående erbjuder vi även humle på lösvikt (1 - 99 gram). Priset för lösviktshumle är detsamma per gram som de ordinarie 100 gramsförpackningarna. En ompackningsavgift på 12 kr tillkommer. Priset justeras direkt i kundvagnen. För mer information läs våra
köpvillkor.

Bryggeri-, bryggklubb- eller återförsäljarkonto:
Kontakta info@maltmagnus.se