0

Termometer | Mäsk/Kok

AllA France


Flytande termometer för mäskning och kokning


  • Finns i lager: 12 st
99 kr
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner
2 / 5

Flytande termometer för mäskning och kokning som ger dig full kontroll på temperaturen under hela bryggningen.

Skyddande plasthölje med termometer inuti. Har en ögla på toppen som man kan fästa ett snöre i för att enkelt kunna ta upp termometern.

Längd 355 mm
Skala -10°C to +120°C
Anders• 2019-09-05

Ojämn i kvalite. Min visar 107 grader under rullande kok och vid kokstart visar den 103. Vi har en likadan hos bryggarföreningen som visar 99 vid kokstart. Jag har testat dem jämnsides i samma kok

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90.  Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. 

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring där transporttiden beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på valt alternativ + din orts leveransbestämmelser.