0

Clear Choice Malt | Extra Pale

Crisp Malting Group


Används precis på samma sätt som vilken basmalt som helst men ger dig ett klarare/blankare öl. | Färg: °EBC 3


  • Finns i lager: 1 kg
21 kr/kg
{{ price }}
  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension

Clear Choice Malt är framställd från ett proanthocyanidin-fritt mältningskorn. Proanthocyanidin är ett av ämnena som orsakar disig öl och chill haze. Clear Choice Malt är framtaget för att ge ölet en längre hållbarhet och ett klarare/blankare öl utan att använda klarningsmedel. T.ex. så fungerar kallkraschning redan vid +3-4°C istället för -1°C.

Clear Choice Malt används precis på samma sätt som vilken basmalt som helst men ger dig ett klarare/blankare öl.

Rekommenderad giva: upp till 100%

Typ Basmalt
Tillverkare Crisp Malting Group
°EBC 3
°L 2
Land Storbritannien
Sädeslag KORN
Bäst före Hel malt 12 månader. Krossad malt 6 månader från packdatum

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.

Vanliga frågor

Q: Kan jag handla på plats hos er?
A: Vi är en renodlad e-handel och har ingen butik. Däremot går det utmärkt att hämta din order på plats hos oss. Är du nyfiken på en specifik produkt eller en rundtur kan du boka in en tid så visar vi den mer än gärna för dig! Vår personal brygger öl själva och använder produkterna vi säljer. Kontakta veronica@maltmagnus.se för mer information.

Q: Hur snabbt får jag svar?
A: Snabbt! Vi finns på telefon mellan 07.00-15.00 alla arbetsdagar, ring växeln på 019-18 97 90.  Skicka e-post till oss på info@maltmagnus.se. Vill du nå oss utöver arbetstid kan du kontakta oss via vår Facebook eller Instagram med ett direktmeddelande. 

Q: När levereras mina varor?
A: Vi skickar vanligtvis din order inom 1-2 arbetsdagar från vårt lager. Har du bråttom väljer du till MM-Express i kassan, då skickar vi samma dag om du lagt din order innan kl. 10.00. Vi skickar våra varor med Bring där transporttiden beräknas ta vanligtvis mellan 1-2 arbetsdagar, beroende på valt alternativ + din orts leveransbestämmelser. 

Crisp Malting Groups historia startade när Frederick och hans bror George Smith som ägde en kvarn och 288 acres i Little Ryburgh. De expanderade och köpte land i East Dereham och Wells innan de bestämde sig att börja mälta och de startade ett mälteri i Dereham.