x

#{title}

#{text}

x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
Produkter
Nyheter
 
Expressorder
29.00kr

 
Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Amalgamation II WLP4641
Amalgamation II WLP4641 Amalgamation II är en blandning av 5 brettisolat - TYB184, TYB207, TYB261, Beersel och Brussels. Du får en balans...

Antal:

119.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 314641
Amalgamation WLP4637
Amalgamation WLP4637 Amalgamation är en sammanslagning av sex stycken av The Yeast Bays favorit Brettanomyces-isolat från deras mikrob-bi...

Antal:

119.00kr
Lager: -99.00
Artikelnr: 314637
American Farmhouse Blend WLP670
American Farmhouse Blend WLP670 American Farmhouse Blend är en jäststamblandning som ger en komplex smakprofil och måttlig syrlighet till...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31670
B.bruxellensis - Strain TYB184 WLP4638
B.bruxellensis - Strain TYB184 WLP4638 TYB184 (Brettanomyces bruxellensis) är isolerad från en rustik farmhouse som produceras i nordöstr...

Antal:

119.00kr
Lager: -99.00
Artikelnr: 314638
B.bruxellensis - Strain TYB207 WLP4639
B.bruxellensis - Strain TYB207 WLP4639 TYB184 (Brettanomyces bruxellensis) är isolerad från ett "Belgien inspirerat" bryggeri i nordöstra...

Antal:

119.00kr
Lager: -99.00
Artikelnr: 314639
B.bruxellensis - Strain TYB261 WLP4060
B.bruxellensis - Strain TYB261 WLP4060 TYB261 (Brettanomyces bruxellensis) är isolerad från ett bryggeri i mellanvästern i USA. Detta Bre...

Antal:

119.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 314060
Belgian Sour Mix  WLP655
Belgian Sour Mix WLP655 En unik blandning perfekt för belgiska ölstilar. Mixen inkluderar Brettanomyces, Saccharomyces, Lactobacillius oc...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31655
Brett Brux Trois Vrai WLP648
Brett Brux Trois Vrai WLP648 En äkta Brettanomyces Bruxellensis Trois-stam. Denna välkända stam används för primärjäsning med Brettanomyc...

Antal:

89.00kr
Lager: -99.00
Artikelnr: 31648
Brettanomyces Bruxellensis WLP650
Brettanomyces Bruxellensis WLP650 Mediumintensiv brettkaraktär. Klassisk stam som används i sekundärjäsning av belgiska ölstilar och lamb...

Antal:

89.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 31650
Brettanomyces Claussenii WLP645
Brettanomyces Claussenii WLP645 Den här jäststammen ger en lågintensiv brettkaraktär. Stammen är isolerad från en så kallad "Stock Beer" ...

Antal:

89.00kr
Lager: -99.00
Artikelnr: 31645
Brettanomyces Claussenii WLP645 | REA
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Brettanomyces Claussenii WLP645 | REA Den här jäststammen ger en lågintensiv brettkaraktär. Stammen är isolerad från en så kallad "Stock ...

Antal:

89.00kr 29.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31645R
Brettanomyces Lambicus WLP653
Brettanomyces Lambicus WLP653 Den här jästen ger en ordentligt intensiv brettkaraktär till ditt öl. Smaken kan beskrivas som "hästig", rö...

Antal:

89.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 31653
Farmhouse Sour Ale WLP4675
Farmhouse Sour Ale WLP4675 Farmhouse Sour Ale är en blandning av Saccharomyces och Lactobacillus. Den skapades för bryggerier som vill sk...

Antal:

119.00kr
Lager: -99.00
Artikelnr: 314675
Flemish Ale Blend WLP665
Flemish Ale Blend WLP665 En jästkulturblandning av Saccharomyces, Brettanomyces, Lactobacillus och Pediococcus. Används till klassiska öl...

Antal:

89.00kr
Lager: -99.00
Artikelnr: 31665
Baserad på 1 recensioner.
Lactobacillus Brevis WLP672
Lactobacillus Brevis WLP672 Lactobacillus är en bakterie som används för att sura ner öl. Producerar mer mjölksyra än lactobacillus delbr...

Antal:

89.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 31672
Lactobacillus Delbrueckii I WLP677
Lactobacillus Delbrueckii I WLP677 Dessa mjölksyrabakterier producerar måttliga halter av syra, och ger de syrliga smaker som finns i Lam...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31677
Malolactic Bacteria I WLP675
Malolactic Bacteria I WLP675 Används vid malolaktisk jäsning vid vintillverkning vilket innebär: Omvandling av äppelsyra till mjölksyra a...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31675
Pediococcus Damnosus - WLP661 | REA
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Pediococcus Damnosus - WLP661 | REA This is a cocci bacteria known for its souring capabilities through production of lactic acid. Perfec...

Antal:

89.00kr 29.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31661R
Pediococcus Damnosus WLP661
Pediococcus Damnosus WLP661 Pediococcus Damnosus är en bakterie känd för sina kapacitet att försura genom att producera mjölksyra. Passar...

Antal:

89.00kr
Lager: -99.00
Artikelnr: 31661
Roeselare Ale Blend - Wyeast 3763
Roeselare Ale Blend - Wyeast 3763 Wyeast blandning av lambickulturer ger en öl med en komplex, jordig profil med en distinkt körsbärspajs...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 313763
Saccharomyces brux-like Trois WLP644
Saccharomyces brux-like Trois WLP644 Den här stammen används traditionellt för vildjäsningar. Den producerar en lätt syrlig öl med delika...

Antal:

89.00kr
Lager: -99.00
Artikelnr: 31644
Saison Brettanomyces Blend WLP4626
Saison Brettanomyces Blend WLP4626 Denna blandning kombinerar en av Saccharomyces stammar från Saison Blend och två unika Brettanomyces f...

Antal:

119.00kr
Lager: -99.00
Artikelnr: 314626
Kylklamp
Kylklamp som används vid professionell jästtransport. Kan vara bra att köpa med vid leverans av färsk jäst under dom varma sommarmånaderna. ...

Antal:

12.00kr
Lager: 85.00
Artikelnr: 41500