0



 



 

 

 Intervju med Mikael

Började på MM: Jag var den första som Veronica och Magnus anställde och det var i april 2013.


Brygger helst: Jag har nog aldrig bryggt samma öl två gånger. Jag brygger helst IPA och veteöl.

Om jag vore en öl vore jag en (och varför): En porter. Ser tuff ut men söt på insidan :)

Fritidsintressen: Ölbryggning är ett stort intresse som jag har men en annan passion är musik. Jag sjunger i band och lyssnar gärna på tung, ganska långsam heavy rock, sludge och doom. Hårdrock som låter gammalt funkar väldigt bra det med.


Beskriv vad du gör på MM: Jag designar vår reklam, flyers, skyltar osv. Allt som har med design att göra. Jag sköter även printningen av kapsyler. Ibland är jag Olles långa arm här nere på lagret. När jag inte pysslar med design så hjälper jag till med övrig orderhantering och svarar våra kunder i växeln samt mailen.

Vilken arbetsuppgift trivs du bäst med: Designbiten. Att få företaget att se snyggt och proffsigt ut mot våra kunder.

Det som ändrats sedan du startade på MM: Som alla förstått vid det här laget har det hänt jättemycket här på maltmagnus. Många fler har blivit anställda och vi har byggt ut rejält.

Vad har du gjort tidigare: Jag har arbetat på gymnasie och högstadiesärskola som elevresurs. Jag har även kört färdtjänst.

Vilken produkt vill du lyfta fram: Vi har ett väldigt bra utbud på jäst hos oss. Kika gärna runt i vårt sortiment och nästa gång kanske du vågar välja en galen saisonjäst till din IPA.