0


 

Intervju med Daniel


Började på MM: April 2016

Brygger helst: Öl i alla dess former och färger. Jag gillar att expremintera med smaker, men oftast så blir det en torr, besk välhumlad IPA.

Om jag vore en öl vore jag en: En amerikansk brown ale. En mjuk och smakrik öl med stor kropp som samtidigt har ett rejält humlebett. Precis som jag, stor och mjuk, men stark och med ett livligt sinne.
Fritidsintressen: Att umgås med min familj, påta i trädgården, promenera i skogen med familj och hundar. Jag älskar att laga mat och baka surdegsbröd. Sen så klart att brygga och dricka öl, cider, vin och mjöd.

Beskriv vad du gör på MM: Väger upp, krossar malt och packar ordrar, allt som hör till en lagernisses vardag.

Vilken arbetsuppgift trivs du bäst med: Det är kul att packa ordrar och se vad våra kunder har för roliga bryggidéer. Att packa om humle är också trevligt med all doft.

Det som ändrats sedan du startade på MM: Sedan jag börjat på lagret har det hänt en hel del. Vårt sortiment på både jäst och malt har utökats. Wyeast och Mangrove Jacks jäst har kommit in och vi har flertalet soännande maltsorter från Crisp. Vi har även gjort iordning en ordentlig station för utlämning av hämtordrar som har gjort det väldigt mycket trevligare och mer lättjobbat både för oss och kunderna.

Vad har du arbetat med tidigare: Jag har jobbat som kock hela mitt yrkesverksamma liv.

Vilken produkt vill du lyfta fram: Malten! Det finns så mycket mer än pale ale- och pilsnermalt att välja på. Våga prova att blanda med någon ny sort som du inte brukar använda. Det finns så mycket smaker att upptäcka och kombinera.