0

SOMMAR HOS MALTMAGNUS 

Världen har varit upp och ner ett par månader. Här hos oss har det inneburit ett högt ordertryck vilket vi är tacksamma och glada för i en orolig värld. Vi har arbetat hårt med många veckor där halva personalstyrkan stundtals legat sjuka hemma. Det är tydligt märkbart hos ett flertal av våra leverantörer att de har svårt att producera i den takt vi är vana vid, vi får ibland vänta längre än normalt på att få in varor. Som alltid inför sommaren har vi beställt hem så mycket som möjligt innan leverantörerna tar semester på många håll både i Sverige och ute i världen.

Hos oss arbetar vi dock på som vanligt, här stänger vi aldrig ner! Vi turas om att ta ledigt vilket innebär att vi kommer som vanligt vara ca. halva styrkan på plats fram till mitten av augusti.

Vi vill passa på att tipsa att man som alltid komma och hämta sin order hos oss även efter kontorstid samt på helger (efter överenskommelse). Har du vägarna förbi i sommar, lägg din order med någon arbetsdags marginal så kan du hämta upp sedan när det passar dig.

VÅR PRINTER FÖR EGET TRYCK KOMMER ATT HA SEMESTER DEN OCKSÅ
Det går bra att beställa även under perioden då den vilar men man får vänta tills den är igång igen. Sista dag vi printar är den 26 juni och den är igång igen den 10 augusti.

Magnus och jag är först ut med vår semester med start i nästa vecka. Vi skulle ha rest till Smokey Mountains men det blir en ”hemester” i Närke med omnejd istället. Vi har ju dimma över våra ägor här också då och då! Tur att det finns besöksmål och fin natur även här. Vi får alla göra det bästa av detta och njuta av vår omgivning hemma, vart än du har ditt hemma här i Sverige.

Vi hoppas att du får många härliga bryggdagar, goda öl och din hälsa intakt i sommar, ta hand om dig!

Mvh

Veronica Lindroos, Kommunikatör MaltMagnus AB