x

#{title}

#{text}

x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
Nyheter
 

 
 
Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
5.2  PH Stabilizer
En blandning av livsmedelklassade fosfatbuffertar för att justera ditt bryggvatten till PH 5.2 oavsett vattnets ursprungliga PH-värde. ...
* Mängd:




Antal:
Bryggsalt utan tillsatser 100g
Livsmedelsklassat salt utan några tillsatser, perfekt till vattenbehandling eller vid bryggning av Gose. ...

Antal:

15.00kr
Lager: 6.00
Artikelnr: 72317
Defoamer 105
Defoamer 105 är en livsmedlesklassad emulsion med 10 % silikon. Avsedd för att begränsa skumning vid vörtkokning och vid jäsning. Doserin...

Antal:

59.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 72301
Digital Skedvåg 0,1g - 500g
Denna digitala skedvåg passar perfekt oavsett om du behöver exakt mätning av pyttesmå mängder vid vattenjustering eller när du skall väga up...

Antal:

299.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 72320
Kalciumkarbonat (E170)
Innehåller extra rent livsmedelsklassat kalciumkarbonat (E170). Används vid bryggnig av öl med mycket mörka/rostade malter för att PH på mäs...

Antal:

39.00kr
Lager: 8.00
Artikelnr: 72130
Kalciumklorid 100ml
Naturlig och ren kalciumklorid E509 (lämplig för livsmedel) innehåller 33% kalciumklorid. Kalciumklorid är ett bryggsalt som ofta används a...

Antal:

29.00kr
Lager: 7.00
Artikelnr: 72315
Kalciumklorid 77% Flingor 1kg
Naturlig och ren kalciumklorid E509 (lämplig för livsmedel) innehåller 77-80% kalciumklorid. Kalciumklorid är ett bryggsalt som ofta används...

Antal:

69.00kr
Lager: 49.00
Artikelnr: 72316
Kalciumsulfat
Kalciumsulfat är ett mineralsalt för att öka surheten i vörten (sänkning av pH) och för att öka permanent hårdhet av bryggvattnet.  ...
* Mängd:



Antal:
Magnesiumsulfat
Bryggsalt för vattenjustering. Dosering: 2g per 25 L. Tillsätts efter att vattnet har kokat upp. ...
* Mängd:




Antal:
Mjölksyra 80%
Flytande 80 % mjölksyra av livsmedelkvalitet. Rekommenderas att öka surheten av vin och öl. Även lämplig för vin som är färdigjäst. Doser...
* Volym:




Antal: