x

#{title}

#{text}

x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
Produkter
Nyheter
 

Champagne / Cider (Lalvin EC-1118)

Champagne / Cider (Lalvin EC-1118)
Märke: Danstar (Lallemand) Danstar (Lallemand)
Artikelnummer: 34118
Vikt: 0.01kg
Lagersaldo: Ej i lager
Pris: 15.00kr
Exkl moms: 13.39kr

100st eller fler till ordinarie pris ger 62.666666666667% rabatt
Antal:  

Champagne / Cider (Lalvin EC-1118)

Den glutenfria EC-1118-stammen är noga utvald från champagnejäsningar. På grund av sin konkurrensfaktor och förmåga att jäsa lika bra över ett brett temperaturområde är EC-1118 en av de mest använda torra champagnejästen i världen. Den har extremt låg skumproduktion och ger låga halter flyktig syra och vätesulfid (H2S) detta gör denna stam till ett utmärkt val vid champagnejäsning. Denna stam jäser över ett mycket brett temperaturområde från 10 ° till 30 ° C och har hög alkoholtolerans. Jästen har bra flockningsegenskaper som ger en kompakt bottensats och en neutral smak och arom.

Användningsområde: Ett utmärkt val för champagne, cider och viner gjorda från sent skördade frukter (dessertvin). Fungerar även bra för torra vita viner. Kan även användas för att starta upp avstannade jäsningar.

Dosering: 1 förpackning innehåller 5 g och räcker till 23 L vin.

Jästemperatur: 10-30°C

Alkoholtolerans: upp till 18 %

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:



Relaterade produkter:
Cider M02
29.00kr
Köp