x

#{title}

#{text}

x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
Nyheter
 
 
Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Assmanhausen Wine - REA - WLP749 REA
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Denna jäst är av tyskt ursprung och ger en kryddig, fruktig doft. Ger sammetslen konsistens i Pinot Noir och Zinfandel. Jästemperatur: 10...

Antal:

89.00kr 45.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31749R
Avize - REA - WLP718
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Denna jäst bidrar till komplexiteten av vita viner, särskilt i fatjäst Chardonnay. Jästemperatur: 16 - 32°C Förjäsbarhet: >80% F...

Antal:

89.00kr 45.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31718R
Avize WLP718
Denna jäst bidrar till komplexiteten av vita viner, särskilt i fatjäst Chardonnay. Jästemperatur: 16 - 32°C Optimalt Utjäsningsgrad: &...

Antal:

89.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31718
Champagne - REA - WLP715
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Klassisk jäst som används för att producera champagne, cider och torra viner. Detta är en ren och neutral jäst. Jästemperatur: 21 - 24°C ...

Antal:

89.00kr 45.00kr
Lager: 6.00
Artikelnr: 31715R
Champagne / Cider (Lalvin EC-1118)
Den GLUTEFRIA EC-1118-stammen är noga utvald från champagnejäsningar. På grund av sin konkurrensfaktor och förmåga att jäsa lika bra över et...

Antal:

15.00kr
Lager: 791.00
Artikelnr: 34118
Baserad på 1 recensioner.
Champagne WLP715
Klassisk jäst som används för att producera champagne, cider och torra viner. Detta är en ren och neutral jäst. Jästemperatur: 21 - 24°C ...

Antal:

89.00kr
Lager: 9.00
Artikelnr: 31715
Chardonnay Wine - REA - WLP730
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Torr vinjäst. Lätt esterproduktion, låg svaveldioxid produktion. WLP730 är ett bra val för alla vita viner och roséviner, inklusive Chablis,...

Antal:

89.00kr 45.00kr
Lager: 6.00
Artikelnr: 31730R
Cider / Rosé / Sweet White (Lalvin 71B-1122) REA
OBS: REA!
OBS: REA!
Bäst före: December 2016 Denna GLUTEFRIA jäst är utvald för sin fruktiga men ändå fräscha karaktär. 71B-stammen är snabbstartande med en ...

Antal:

15.00kr 9.00kr
Lager: 666.00
Artikelnr: 34022
Cider M02
Hög esterproduktion ger underbart smakdjup som lyfter smaken av frukterna. Jäst: Saccharomyces cerevisiae Jästemperatur: 12-28°C Ut...

Antal:

29.00kr
Lager: 13.00
Artikelnr: 31102
Dry White (Lalvin K1-V1116) REA
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Den GLUTENFRIA K1V-1116-stammen är en av de mest använda aktiva torkade vinjäster i världen. K1V-1116-stammen är en snabbstartande jäst som ...

Antal:

15.00kr 9.00kr
Lager: 778.00
Artikelnr: 34016
English Cider WLP775
Klassisk ciderjäst. Jäser torrt men behåller smak av äpplen. Svavel bildas under jäsningen, men kommer att försvinna under de två första vec...

Antal:

89.00kr
Lager: 6.00
Artikelnr: 31775
Flor Sherry Wine WLP700
Denna jäst utvecklar en film (flor) på ytan av vinet. Skapar smaker av grön mandel, Granny Smith-äpplen och nougat. Det är egenskaper som fi...

Antal:

89.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31700
French Red WLP750
Detta är en klassisk Bordeauxjäst som ger en rik, mjuk smakprofil. Jästemperatur: 16-32°C Utjäsningsgrad: <80% Flockning: Låg ...

Antal:

89.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31750
French White - REA - WLP735
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Denna klassiska jäst ger en krämig, rik textur till vita druvsorter. Den ger en förbättrad krämig konsistens. Jästemperatur: 16-32°C U...

Antal:

89.00kr 45.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31735R
French White WLP735
Denna klassiska jäst ger en krämig, rik textur till vita druvsorter. Den ger en förbättrad krämig konsistens. Jästemperatur: 16-32°C U...

Antal:

89.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31735
Malolactic Bacteria I WLP675
Används vid malolaktisk jäsning vid vintillverkning vilket innebär: omvandling av äppelsyra till mjölksyra av bakterier från mjölksyrabakter...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31675
Mead / Cider / White (Lalvin D47)
Denna GLUTENFRIA stam isolerades från druvor som odlats i Côtes-du-Rhône-regionen i Frankrike av Dr Dominique Delteil som är chef för Instit...

Antal:

15.00kr
Lager: 441.00
Artikelnr: 34080
Mead M05
Ger fräscha blommiga estrar speciellt när den jäses i kallare temperaturer. Jästen har hög alkoholtolerans. Jäst: Saccharomyces cerevisia...

Antal:

24.00kr
Lager: 44.00
Artikelnr: 31105
Merlot Red Wine WLP740
Denna jäst ger mycket kraftfulla jäsningar vilket resulterar i torrhet. Den är neutral i smaken och perfekt för Merlots samt Shiraz, Pinot N...

Antal:

89.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31740
Red (Lalvin Burgovin RC212) REA
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
GLUTEFRIA Bourgovin RC 212-stamen valdes ut från Bourgogneregionen för dess förmåga att jäsa en traditionell tyngre stil av Burgundiska Pino...

Antal:

15.00kr 9.00kr
Lager: 885.00
Artikelnr: 34105
Red / White (Lalvin BM4x4)
Lalvin BM4x4 är en blandning av Lalvins GLUTENFRIA jäster som för fram det bästa i både röda och vita viner. Unikt för just BM4x4 är att und...

Antal:

15.00kr
Lager: 951.00
Artikelnr: 34106
Sake - REA - WLP705
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
För användning i risbaserade jäsningar. För sake används denna jäst tillsammans med koji (för att producera jäsbart socker). WLP705 ger din ...

Antal:

89.00kr 45.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31705R
Suremain Burgandy - REA - WLP770
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Framhäver fruktdofter vid fatjäsning. Krav på höga näringsvärden för att undvika syraproduktion. Jästemperatur: 16-32°C Utjäsningsgrad...

Antal:

89.00kr 45.00kr
Lager: 4.00
Artikelnr: 31770R
Sweet Meed / Wine WLP720
Lämnar lite restsötma. Något fruktig och tolererar alkoholkoncentrationer upp till 15%. Ett bra val för sött mjöd och cider samt vin Blush, ...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31720
White / Cider / Mead (Lalvin QA23) REA
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Glutenfria Lalvin QA23 ® rekommenderas för vita viner som Chardonnay, Sauvignon blanc, Chenin blanc, Colombard och Semillon. Den används för...

Antal:

15.00kr 9.00kr
Lager: 922.00
Artikelnr: 34081