x

#{title}

#{text}

x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
Nyheter
 

 
 
Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Assmanhausen Wine - REA - WLP749 REA
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Denna jäst är av tyskt ursprung och ger en kryddig, fruktig doft. Ger sammetslen konsistens i Pinot Noir och Zinfandel. Jästemperatur: 10...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31749R
Avize - REA - WLP718
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Denna jäst bidrar till komplexiteten av vita viner, särskilt i fatjäst Chardonnay. Jästemperatur: 16 - 32°C Förjäsbarhet: >80% F...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31718R
Champagne / Cider (Lalvin EC-1118)
Den GLUTEFRIA EC-1118-stammen är noga utvald från champagnejäsningar. På grund av sin konkurrensfaktor och förmåga att jäsa lika bra över et...

Antal:

15.00kr
Lager: 573.00
Artikelnr: 34118
Baserad på 1 recensioner.
Champagne WLP715
Klassisk jäst som används för att producera champagne, cider och torra viner. Detta är en ren och neutral jäst. Jästemperatur: 21 - 24°C ...

Antal:

89.00kr
Lager: 10.00
Artikelnr: 31715
Chardonnay Wine - REA - WLP730
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Torr vinjäst. Lätt esterproduktion, låg svaveldioxid produktion. WLP730 är ett bra val för alla vita viner och roséviner, inklusive Chablis,...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31730R
Cider / Rosé / Sweet White (Lalvin 71B-1122) REA
OBS: REA!
OBS: REA!
Bäst före: December 2016 Denna GLUTEFRIA jäst är utvald för sin fruktiga men ändå fräscha karaktär. 71B-stammen är snabbstartande med en ...

Antal:

15.00kr 2.00kr
Lager: 591.00
Artikelnr: 34022
Cider M02
Hög esterproduktion ger underbart smakdjup som lyfter smaken av frukterna. Jäst: Saccharomyces cerevisiae Jästemperatur: 12-28°C Ut...

Antal:

29.00kr
Lager: 159.00
Artikelnr: 31102
Dry White (Lalvin K1-V1116) REA
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Den GLUTENFRIA K1V-1116-stammen är en av de mest använda aktiva torkade vinjäster i världen. K1V-1116-stammen är en snabbstartande jäst som ...

Antal:

15.00kr 2.00kr
Lager: 735.00
Artikelnr: 34016
English Cider - REA - WLP775
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
English Cider är en klassisk ciderjäst som jäser ner bra och ger dig en torr ciderkaraktär. Det bildas svavel under jäsningen, men det försv...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 4.00
Artikelnr: 31775R
English Cider WLP775
English Cider är en klassisk ciderjäst som jäser ner bra och ger dig en torr ciderkaraktär. Det bildas svavel under jäsningen, men det försv...

Antal:

89.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31775
Flor Sherry Wine - REA - WLP700
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Denna jäst utvecklar en film (flor) på ytan av vinet. Skapar smaker av grön mandel, Granny Smith-äpplen och nougat. Det är egenskaper som fi...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31700R
French White - REA - WLP735
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Denna klassiska jäst ger en krämig, rik textur till vita druvsorter. Den ger en förbättrad krämig konsistens. Jästemperatur: 16-32°C U...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31735R
Funky Cider Blend WLP616
OBS: Nyhet!
OBS: Nyhet!
Den här ciderjästen har en blandning av två Saccharomyces-stammar kombinerade med Brettanomyces och Lactobacillus. Ciderjästen ger dig en vi...

Antal:

89.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31616
Malolactic Bacteria I WLP675
Används vid malolaktisk jäsning vid vintillverkning vilket innebär: Omvandling av äppelsyra till mjölksyra av bakterier från mjölksyrabakter...

Antal:

89.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31675
Malolactic Bacteria I WLP675 REA
OBS: 4 - 12 Mån
OBS: 4 - 12 Mån
Används vid malolaktisk jäsning vid vintillverkning vilket innebär: omvandling av äppelsyra till mjölksyra av bakterier från mjölksyrabakter...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 5.00
Artikelnr: 31675R
Mead / Cider / White (Lalvin D47) REA
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Rea! Utgånget datum! Denna GLUTENFRIA stam isolerades från druvor som odlats i Côtes-du-Rhône-regionen i Frankrike av Dr Dominique Delteil ...

Antal:

15.00kr 2.00kr
Lager: 351.00
Artikelnr: 34080R
Mead M05
Ger fräscha blommiga estrar speciellt när den jäses i kallare temperaturer. Jästen har hög alkoholtolerans. Jäst: Saccharomyces cerevisia...

Antal:

24.00kr
Lager: 34.00
Artikelnr: 31105
Red (Lalvin Burgovin RC212) REA
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
GLUTEFRIA Bourgovin RC 212-stamen valdes ut från Bourgogneregionen för dess förmåga att jäsa en traditionell tyngre stil av Burgundiska Pino...

Antal:

15.00kr 2.00kr
Lager: 867.00
Artikelnr: 34105
Red / White (Lalvin BM4x4)
Lalvin BM4x4 är en blandning av Lalvins GLUTENFRIA jäster som för fram det bästa i både röda och vita viner. Unikt för just BM4x4 är att und...

Antal:

15.00kr 2.00kr
Lager: 931.00
Artikelnr: 34106
Sake - REA - WLP705
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
För användning i risbaserade jäsningar. För sake används denna jäst tillsammans med koji (för att producera jäsbart socker). WLP705 ger din ...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31705R
Scottish Cider Blend WLP773
OBS: Nyhet!
OBS: Nyhet!
Den här ciderjästen har en spännande jäststamblandning som består av två alestammar och en vinstam. Till skillnad mot andra ale-stammar som ...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31773
Suremain Burgandy - REA - WLP770
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Framhäver fruktdofter vid fatjäsning. Har krav på höga näringsvärden för att undvika syraproduktion. Jästemperatur: 16-32°C Utjäsnings...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31770R
Sweet Meed / Wine WLP720
Lämnar lite restsötma. Något fruktig och tolererar alkoholkoncentrationer upp till 15%. Ett bra val för sött mjöd eller cider samt vin Blush...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31720