x

#{title}

#{text}

x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
Produkter
Nyheter
 

Munich Classic

Munich Classic
Munich Classic
Märke: Danstar (Lallemand) Danstar (Lallemand)
Artikelnummer: 34230
Vikt: 0.02kg
Lagersaldo: 40.00
Pris: 39.00kr
Exkl moms: 34.82kr

50st eller fler till ordinarie pris ger 33.076923076923% rabatt
Antal:  

Munich Classic

Saccharomyces cerevisae vald från Doemens Academy Yeast Culture Collection. Munich Classics jäststam används av ett antal kommersiella bryggerier för att producera en smakrik, aromatisk bayersk veteöl med en stor kropp. Förökning och torkningsprocesser har utformats särskilt för att leverera hög kvalitet på jästen som kan användas för att framställa veteöl av högsta kvalitet. Inga färger, konserveringsmedel eller andra onaturliga ämnen har använts vid dess framställning. Jästen är producerad i ISO 9001 certifierade växter

• Snabbstartad och kraftig jäsning, som kan vara utjäst på 4 dagar i temperaturer över 17 °C.
• Medel till hög förjäsbarhet.
• Jäshastigheten, jästiden och utjäsningsgraden är beroende av vörtens densitet (OG), jästhantering, jästemperatur och näringskvalitet i vörten.
• Ej flockulerande stam. I klassiska öppna jäskärl, kan jästen skummas av toppen. Viss sedimentering kan främjas genom kylning och användning av klarningsmedel som tex
Isinglass.
• Arom och smak med balanserad fruktiga estrar samt kryddiga fenol toner. Perfekt för jäsning av alla typer av veteöl särskilt Hefeweizen, Dunkelweizen samt vetevin.
• Bäst när den används vid traditionella aletemperaturer efter återfuktning på det rekommenderade sättet.

Dosering: 1 g per L vört.

1 förpackning innehåller 11 g

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Utmärkt

Ange koden i rutan nedan: