x

#{title}

#{text}

x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
Produkter
Nyheter
 

Cask and Bottle Conditioning CBC-1

Cask and Bottle Conditioning CBC-1
Märke: Danstar (Lallemand) Danstar (Lallemand)
Artikelnummer: 34018
Vikt: 0.02kg
Lagersaldo: 74.00
Pris: 35.00kr
Exkl moms: 31.25kr

25st eller fler till ordinarie pris ger 25% rabatt
Antal:  

Cask and Bottle Conditioning CBC-1

Speciellt utvald för sina jäsegenskaper och rekommenderas för kolsyrejäsning på fat eller flaska. På grund av sin höga motståndskraft mot alkohol och tryck så klarar CBC-1 att kolsyrejäsa öl upp till 12-14 alkohol volymprocent. Den ger ingen smak och bevarar därför den ursprungliga karaktären av ditt öl. Jästen kommer sedimentera och bilda ett kompakt bottensediment när den jäst klart, den är även glutenfri.

Kan även användas för primär jäsning och är speciellt lämplig för Champagne-liknande öl och fruktöl.
Klarar att jäsa och kolsyrejäsa i temperaturer mellan 15 ° till 25 ° C.

• Är framtagen för att återstarta jäsning, tex kolsyrejäsning, vilken förslagsvis utförs med primingsocker som inte ger felsmaker tex dextros.
• En snabbstartande och robust stam som kan användas för att jäsa / återstarta jäsning i öl upp till 12% alkohol volymprocent.
• Jäsning kan vara avklarad redan efter 3 dagar vid 20 ° C.
• CBC-1 påverkar inte smaken av det ursprungliga ölet vid kolsyrejäsning.
• 1 paket innehåller 11 g jäst


Dosering: 0,1 g / L öl

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Utmärkt

Ange koden i rutan nedan: