x

#{title}

#{text}

x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
Nyheter
 

 
 
Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
American Farmhouse Blend WLP670
American Farmhouse Blend är en jäststamblandning som ger en komplex smakprofil och måttlig syrlighet till ditt öl. Blandningen består av en ...

Antal:

89.00kr
Lager: 4.00
Artikelnr: 31670
American Whiskey WLP065
American Whiskey producerar lite estrar och måttligt med finkeloljor. Jästen är temperatur- och alkoholtolerant och lämpar sig därav för til...

Antal:

89.00kr
Lager: 4.00
Artikelnr: 31065
Belgian Sour Mix I WLP655
En unik blandning perfekt för belgiska ölstilar. Mixen inkluderar Brettanomyces, Saccharomyces, Lactobacillius och Periococcus. Jästemper...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31655
Bourbon WLP070
Jäststammen kommer från ett traditionellt destilleri i hjärtat av "bourbonlandet". Jästen ger en maltig karaktär och har balanserad esterpro...

Antal:

89.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31070
Brett Brux Trois Vrai WLP648
En äkta Brettanomyces Bruxellensis Trois-stam. Denna välkända stam används för primärjäsning med Brettanomyces. Den har en robust, komplex o...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31648
Brett I W001
Brettanomycesjäst från ett vallonskt trappistbryggeri som ger en rätt jordig arom. Rekommenderas efter primärjäsning med Trappist O (art nr:...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 33W001
Brett II W002
Fruktig Brettanomycesjäst med en arom som påminner om fransk cider. Svenskodlad. Jästemperatur: 18 - 20 °C Förjäsbarhet: ca 75 % + ...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 33W002
Brettanomyces Bruxellensis -REA- WLP650
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Mediumintensiv brettkaraktär. Klassisk stam som används i sekundärjäsning av belgiska ölstilar och lambics. Ett historiskt bryggeri i Belgie...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 31650
Brettanomyces Bruxellensis WLP650
Mediumintensiv brettkaraktär. Klassisk stam som används i sekundärjäsning av belgiska ölstilar och lambics. Ett historiskt bryggeri i Belgie...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31650
Brettanomyces Claussenii WLP645
Den här jäststammen ger en lågintensiv brettkaraktär. Stammen är isolerad från en så kallad "Stock Beer" under tidigt 1900-tal. Jästen ger e...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31645
Brettanomyces Lambicus WLP653
Den här jästen ger en ordentligt intensiv brettkaraktär till ditt öl. Smaken kan beskrivas som "hästig", rökig och kryddig. Jästen används o...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31653
Flemish Ale Blend WLP665
En jästkulturblandning av Saccharomyces, Brettanomyces, Lactobacillus och Pediococcus. Används till klassiska öl som bryggs i Västra Flander...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31665
Lactobacillus Brevis WLP672
Lactobacillus är en bakterie som används för att sura ner öl. Producerar mer mjölksyra än lactobacillus delbrueckii. Jästemperatur: 21-24...

Antal:

89.00kr
Lager: 10.00
Artikelnr: 31672
Lactobacillus Delbrueckii I WLP677
Dessa mjölksyrabakterier producerar måttliga halter av syra, och ger de syrliga smaker som finns i Lambics, Berliner Weiss, Oud Bruin och Gu...

Antal:

89.00kr
Lager: 5.00
Artikelnr: 31677
Malolactic Bacteria I WLP675
Används vid malolaktisk jäsning vid vintillverkning vilket innebär: Omvandling av äppelsyra till mjölksyra av bakterier från mjölksyrabakter...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31675
Neutral Grain - REA - WLP078
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Ger en ren och snabb jäsning. Denna stam är perfekt för all neutral sprit gjord på säd. Alkohol- och temperaturtolerant. Används även till ö...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31078R
Neutral Grain WLP078
Ger en ren och snabb jäsning. Denna stam är perfekt för all neutral sprit gjord på säd. Alkohol- och temperaturtolerant. Används även till ö...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31078
Pediococcus Damnosus -REA- WLP661
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Pediococcus Damnosus är en bakterie känd för sina kapacitet att försura genom att producera mjölksyra. Passar perfekt att lägga på vid brygg...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 4.00
Artikelnr: 31661R
Pediococcus Damnosus WLP661
Pediococcus Damnosus är en bakterie känd för sina kapacitet att försura genom att producera mjölksyra. Passar perfekt att lägga på vid brygg...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31661
Saccharomyces brux-like Trois WLP644
Den här stammen används traditionellt för vildjäsningar. Den producerar en lätt syrlig öl med delikat karaktär av mango och ananas. Jäste...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31644
Sake - REA - WLP705
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
För användning i risbaserade jäsningar. För sake används denna jäst tillsammans med koji (för att producera jäsbart socker). WLP705 ger din ...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31705R
Scotch Whiskey WLP045
Scotch Whiskey är en jäststam som har används vid produktion av skottsk whisky sedan tidigt 1950-tal. Ger estrar, kryddighet och kryddnejlik...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31045
Tennessee Whiskey WLP050
Lämplig för amerikansk whiskey och bourbon. Denna jäst är känd för att skapa rika, mjuka smaker. Ger en ren och torr utjäsning. Klarar höga ...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31050
Kylklamp
Kylklamp som används vid professionell jästtransport. Kan vara bra att köpa med vid leverans av färsk jäst under dom varma sommarmånaderna. ...

Antal:

12.00kr
Lager: 36.00
Artikelnr: 41500