x

#{title}

#{text}

x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
Nyheter
 

 
 
Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Amalgamation WLP4637
Amalgamation är en sammanslagning av sex stycken av The Yeast Bays favorit Brettanomyces-isolat från deras mikrob-bibliotek. Varje isolat pr...

Antal:

119.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 314637
American Farmhouse Blend -REA- WLP670
OBS: 4 - 12 Mån
OBS: 4 - 12 Mån
American Farmhouse Blend är en jäststamblandning som ger en komplex smakprofil och måttlig syrlighet till ditt öl. Blandningen består av en ...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 4.00
Artikelnr: 31670R
American Farmhouse Blend WLP670
American Farmhouse Blend är en jäststamblandning som ger en komplex smakprofil och måttlig syrlighet till ditt öl. Blandningen består av en ...

Antal:

89.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 31670
American Whiskey WLP065
American Whiskey producerar lite estrar och måttligt med finkeloljor. Jästen är temperatur- och alkoholtolerant och lämpar sig därav för til...

Antal:

89.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 31065
B.bruxellensis - Strain TYB184 WLP4638
TYB184 (Brettanomyces bruxellensis) är isolerad från en rustik farmhouse som produceras i nordöstra USA. Detta är den första rena stam av Br...

Antal:

119.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 314638
B.bruxellensis - Strain TYB207 WLP4639
TYB184 (Brettanomyces bruxellensis) är isolerad från ett "Belgien inspirerat" bryggeri i nordöstra USA. Detta är den första rena stam av Bre...

Antal:

119.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 314639
Beersel Brettanomyces Blend WLP4603
Denna blandning kombinerar Brettanomycesstammar som isolerats från en lambic som produceras i Beersel-området i belgiska provinsen Flamlän...

Antal:

119.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 314603
Belgian Sour Mix I WLP655
En unik blandning perfekt för belgiska ölstilar. Mixen inkluderar Brettanomyces, Saccharomyces, Lactobacillius och Periococcus. Jästemper...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31655
Bière De Garde - Wyeast 3725
OBS: Nyhet!
OBS: Nyhet!
Bière De Garde har låg till måttlig esterproduktion med viss kryddighet och framhäver maltsmak och sötma. Slutresultatet blir ett torrt öl m...

Antal:

89.00kr
Lager: 5.00
Artikelnr: 313725P
Bourbon WLP070
Jäststammen kommer från ett traditionellt destilleri i hjärtat av "bourbonlandet". Jästen ger en maltig karaktär och har balanserad esterpro...

Antal:

89.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 31070
Brett Brux Trois Vrai WLP648
En äkta Brettanomyces Bruxellensis Trois-stam. Denna välkända stam används för primärjäsning med Brettanomyces. Den har en robust, komplex o...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31648
Brettanomyces Bruxellensis WLP650
Mediumintensiv brettkaraktär. Klassisk stam som används i sekundärjäsning av belgiska ölstilar och lambics. Ett historiskt bryggeri i Belgie...

Antal:

89.00kr
Lager: 4.00
Artikelnr: 31650
Brettanomyces Claussenii WLP645
Den här jäststammen ger en lågintensiv brettkaraktär. Stammen är isolerad från en så kallad "Stock Beer" under tidigt 1900-tal. Jästen ger e...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31645
Brettanomyces Lambicus -REA- WLP653
OBS: 4-12 Mån
OBS: 4-12 Mån
Den här jästen ger en ordentligt intensiv brettkaraktär till ditt öl. Smaken kan beskrivas som "hästig", rökig och kryddig. Jästen används o...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31653R
Brettanomyces Lambicus WLP653
Den här jästen ger en ordentligt intensiv brettkaraktär till ditt öl. Smaken kan beskrivas som "hästig", rökig och kryddig. Jästen används o...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31653
Brussels Brettanomyces Blend WLP4613
Denna blandning kombinerar Brettanomyces-stammar som isolerats från en unik lambic som produceras i Brysselregionen i Belgien. Denna bland...

Antal:

119.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 314613
Cask and Bottle Conditioning CBC-1
Speciellt utvald för sina jäsegenskaper och rekommenderas för kolsyrejäsning på fat eller flaska. På grund av sin höga motståndskraft mot al...

Antal:

35.00kr
Lager: 69.00
Artikelnr: 34018
Farmhouse Sour Ale WLP4675
Farmhouse Sour Ale är en blandning av Saccharomyces och Lactobacillus. Den skapades för bryggerier som vill skapa en Saison med en balansera...

Antal:

119.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 314675
Flemish Ale Blend WLP665
En jästkulturblandning av Saccharomyces, Brettanomyces, Lactobacillus och Pediococcus. Används till klassiska öl som bryggs i Västra Flander...

Antal:

89.00kr
Lager: 4.00
Artikelnr: 31665
Funky Cider Blend WLP616
OBS: Nyhet!
OBS: Nyhet!
Den här ciderjästen har en blandning av två Saccharomyces-stammar kombinerade med Brettanomyces och Lactobacillus. Ciderjästen ger dig en vi...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31616P
Lactobacillus Blend WLP4682
Lactobacillus Blend innehåller tre stycken stammar: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus brevis och en stam isolerad från ett väldigt unik...

Antal:

119.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 314682
Lactobacillus Brevis WLP672
Lactobacillus är en bakterie som används för att sura ner öl. Producerar mer mjölksyra än lactobacillus delbrueckii. Jästemperatur: 21-24...

Antal:

89.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 31672
Lactobacillus Delbrueckii I WLP677
Dessa mjölksyrabakterier producerar måttliga halter av syra, och ger de syrliga smaker som finns i Lambics, Berliner Weiss, Oud Bruin och Gu...

Antal:

89.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 31677
Lochristi Brettanomyces Blend WLP4623
Denna blandning kombinerar Brettanomyces-stammar som isolerats från ett unikt öl tillverkat i Lochristi området i östra Flandern. Den en...

Antal:

119.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 314623
Malolactic Bacteria I WLP675
Används vid malolaktisk jäsning vid vintillverkning vilket innebär: Omvandling av äppelsyra till mjölksyra av bakterier från mjölksyrabakter...

Antal:

89.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31675
Malolactic Bacteria I WLP675 REA
OBS: 4 - 12 Mån
OBS: 4 - 12 Mån
Används vid malolaktisk jäsning vid vintillverkning vilket innebär: omvandling av äppelsyra till mjölksyra av bakterier från mjölksyrabakter...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 6.00
Artikelnr: 31675R
Mélange WLP4633
Om du letar efter en mångfald av unika organismer för att skapa en balanserad suröl så är denna blandning av mikrober säker till behag! M...

Antal:

119.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 314633
Neutral Grain - REA - WLP078
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Ger en ren och snabb jäsning. Denna stam är perfekt för all neutral sprit gjord på säd. Alkohol- och temperaturtolerant. Används även till ö...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31078R
Neutral Grain WLP078
Ger en ren och snabb jäsning. Denna stam är perfekt för all neutral sprit gjord på säd. Alkohol- och temperaturtolerant. Används även till ö...

Antal:

89.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 31078
Pediococcus Damnosus WLP661
Pediococcus Damnosus är en bakterie känd för sina kapacitet att försura genom att producera mjölksyra. Passar perfekt att lägga på vid brygg...

Antal:

89.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31661
Saccharomyces brux-like Trois -REA- WLP644
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Den här stammen används traditionellt för vildjäsningar. Den producerar en lätt syrlig öl med delikat karaktär av mango och ananas. Jäste...

Antal:

89.00kr 19.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31644R
Saccharomyces brux-like Trois WLP644
Den här stammen används traditionellt för vildjäsningar. Den producerar en lätt syrlig öl med delikat karaktär av mango och ananas. Jäste...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31644
Safbrew T-58
Specialjäst som valts ut för sin esterkaraktär. Den har pepprig och kryddig smak. Jästemperatur: 15-20°C Rekommenderad dosering: 0,5 -...

Antal:

19.00kr
Lager: 294.00
Artikelnr: 30480
Saison Brettanomyces Blend II WLP4636
Kulturerna i denna nya och unika blandning inkluderar två Saccharomyces cerevisiae isolat (Wallonian Farmhouse II och Wallonian Farmhouse ...

Antal:

119.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 314636
Saison Brettanomyces Blend WLP4626
Denna blandning kombinerar en av Saccharomyces stammar från Saison Blend och två unika Brettanomyces från The Yeast Bays jästbibliotek. Sa...

Antal:

119.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 314626
Saison Brettanomyces Blend WLP4626 REA
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Denna blandning kombinerar en av Saccharomyces stammar från Saison Blend och två unika Brettanomyces från The Yeast Bays jästbibliotek. ...

Antal:

119.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 314626R
Scotch Whiskey WLP045
Scotch Whiskey är en jäststam som har används vid produktion av skottsk whisky sedan tidigt 1950-tal. Ger estrar, kryddighet och kryddnejlik...

Antal:

89.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 31045
Sigmund's Voss Kveik Yeast WLP4045
Traditionellt används denna stammen vid tillverkning av norsk farmhouse ale. Den här stammen jäser snabbt med en god förjäsbarhet, en lätt j...

Antal:

119.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 314045
Tennessee Whiskey WLP050
Lämplig för amerikansk whiskey och bourbon. Denna jäst är känd för att skapa rika, mjuka smaker. Ger en ren och torr utjäsning. Klarar höga ...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31050
Torulaspora Delbruckii Yeast WLP603
En vildjäst som isolerats från fruktträd i Danmark. Denna stam ingår i dom tre olika jäststammarna som gör Nordic Blend Yeast. Den bildar my...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31603