x

#{title}

#{text}

x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
Nyheter
 
 
Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Amalgamation WLP4637
Amalgamation är en sammanslagning av sex stycken av The Yeast Bays favorit Brettanomyces-isolat från deras mikrob-bibliotek. Varje isolat pr...

Antal:

119.00kr
Lager: 4.00
Artikelnr: 314637
American Farmhouse Blend WLP670
Inspirerad av lokala amerikanska bryggare som brygger öl i semi-traditionell belgisk alestil. Denna blandning skapar en komplex smakprofil m...

Antal:

89.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 31670
American Whiskey WLP065
Ger en låg esterprofil och måttliga grader av finkeloljor. Temperatur och alkoholtolerant. American Whiskey lämpar sig för whiskey med korn ...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31065
Beersel Brettanomyces Blend WLP4603
Denna blandning kombinerar Brettanomycesstammar som isolerats från en lambic som produceras i Beersel-området i belgiska provinsen Flamlän...

Antal:

119.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 314603
Berliner-Weisse Blend - REA - Wyeast 3191
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Denna blandning innehåller en tysk ale stam med en låg esterbildning och ett torrt avslut ihop med Lactobacillus som producerar måttliga niv...

Antal:

89.00kr 45.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 313191R
Berliner-Weisse Blend - Wyeast 3191
Denna blandning innehåller en tysk ale stam med en låg esterbildning och ett torrt avslut ihop med Lactobacillus som producerar måttliga niv...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 313191P
Bourbon WLP070
Från ett traditionellt destilleri i hjärtat av Bourbonlandet. Denna stam producerar en maltig karaktär med balanserad esterprofil. Lämplig f...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31070
Brett Brux Trois Vrai WLP648
En äkta Brettanomyces Bruxellensis Trois-stam. Denna välkända stam används för primärjäsning med Brettanomyces. Den har en robust, komplex o...

Antal:

89.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31648
Brett I W001
Brettanomycesjäst från ett vallonskt trappistbryggeri som ger en rätt jordig arom. Rekommenderas efter primärjäsning med Trappist O (art nr:...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 33W001
Brett II W002
Fruktig Brettanomycesjäst med en arom som påminner om fransk cider. Svenskodlad. Jästemperatur: 18 - 20 °C Förjäsbarhet: ca 75 % + ...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 33W002
Brettanomyces Bruxellensis WLP650
Mediumintensiv brettkaraktär. Klassisk stam som används i sekundärjäsning av belgiska ölstilar och lambics. Ett historiskt bryggeri i Belgie...

Antal:

89.00kr
Lager: 4.00
Artikelnr: 31650
Brettanomyces Claussenii WLP645
Ger en lågintensiv brettkaraktär. Isolerad från en engelsk s.k "Stock Beer" under tidigt 1900-tal. Brett-tonerna som produceras är mycket mi...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31645
Brettanomyces Lambicus WLP653
Högintensiv brettkaraktär. Definierar "Brettkaraktär": Hästig, rökig och kryddiga smaker. Som namnet antyder så är det här den stammen som o...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31653
Brussels Brettanomyces Blend WLP4613
Denna blandning kombinerar Brettanomyces-stammar som isolerats från en unikt lambic som produceras i Brysselregionen i Belgien. Denna blan...

Antal:

119.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 314613
Brussels Brettanomyces Blend WLP4613 REA
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Denna blandning kombinerar Brettanomyces-stammar som isolerats från en unikt lambic som produceras i Brysselregionen i Belgien. Denna ...

Antal:

119.00kr 60.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 314613R
Cask and Bottle Conditioning CBC-1
Speciellt utvald för sina jäsegenskaper och rekommenderas för kolsyrejäsning på fat eller flaska. På grund av sin höga motståndskraft mot al...

Antal:

35.00kr
Lager: 133.00
Artikelnr: 34018
Farmhouse Sour Ale WLP4675
Farm Sour Ale är en blandning av Saccharomyces och Lactobacillus. Den skapades för bryggerier som vill skapa en Saison med en balanserad syr...

Antal:

119.00kr
Lager: 4.00
Artikelnr: 314675
Flemish Ale Blend - REA - WLP665
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
En jästkulturblandning av Saccharomyces, Brettanomyces, Lactobacillus och Pediococcus. Används till klassiska öl som bryggs i Västra Flander...

Antal:

89.00kr 45.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31665R
Flemish Ale Blend WLP665
En jästkulturblandning av Saccharomyces, Brettanomyces, Lactobacillus och Pediococcus. Används till klassiska öl som bryggs i Västra Flander...

Antal:

89.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 31665
Lactobacillus Blend WLP4682
Lactobacillus Blend innehåller tre stycken stammar: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus brevis och en stam isolerad från ett väldigt unik...

Antal:

119.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 314682
Lactobacillus Brevis WLP672
Lactobacillus är en bakterie som används för att sura ner öl. Producerar mer mjölksyra än lactobacillus delbrueckii. Jästemperatur: 21-24...

Antal:

89.00kr
Lager: 13.00
Artikelnr: 31672
Lactobacillus Delbrueckii I WLP677
Dessa mjölksyrabakterier producerar måttliga halter av syra, och ger de syrliga smaker som finns i Lambics, Berliner Weiss, Oud Bruin och Gu...

Antal:

89.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 31677
Lochristi Brettanomyces Blend WLP4623
Denna blandning kombinerar Brettanomyces-stammar som isolerats från ett unikt öl tillverkat i Lochristi området i östra Flandern. En sta...

Antal:

119.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 314623
Lochristi Brettanomyces Blend WLP4623 REA
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Denna blandning kombinerar Brettanomyces-stammar som isolerats från ett unikt öl tillverkat i Lochristi området i östra Flandern. En stam ...

Antal:

119.00kr 60.00kr
Lager: 4.00
Artikelnr: 314623R
Malolactic Bacteria I WLP675
Används vid malolaktisk jäsning vid vintillverkning vilket innebär: omvandling av äppelsyra till mjölksyra av bakterier från mjölksyrabakter...

Antal:

89.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31675
Mélange WLP4633
Om du letar efter ett mångfald av unika organismer för att skapa en balanserad suröl så är denna härliga medley av mikrober säker till behag...

Antal:

119.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 314633
Mélange WLP4633 REA
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Om du letar efter ett mångfald av unika organismer för att skapa en balanserad suröl så är denna härliga medley av mikrober säker till behag...

Antal:

119.00kr 60.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 314633R
Neutral Grain - REA - WLP078
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
Ger en ren, snabb jäsning. Denna stam är perfekt för all neutral sprit gjord på säd. Alkohol och temperaturtolerant. Används även till öl me...

Antal:

89.00kr 45.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31078R
Neutral Grain WLP078
Ger en ren, snabb jäsning. Denna stam är perfekt för all neutral sprit gjord på säd. Alkohol och temperaturtolerant. Används även till öl me...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31078
Pediococcus Damnosus WLP661
Pediococcus damnosus är en bakterie känd för sina kapacitet att försura genom att producera mjölksyra. Passar perfekt att lägga på vid sur ö...

Antal:

89.00kr
Lager: 4.00
Artikelnr: 31661
Saccharomyces brux-like Trois WLP644
Den här stammen används traditionellt för vildjäsningar. Den producerar en lätt syrlig öl med delikat karaktär av mango och anannas. Jäst...

Antal:

89.00kr
Lager: 6.00
Artikelnr: 31644
Safbrew T-58
Specialjäst som valts ut för sin esterkaraktär. Den har pepprig och kryddig smak. Jästemperatur: 15-20°C Rekommenderad dosering: 0,5 -...

Antal:

19.00kr
Lager: 188.00
Artikelnr: 30480
Saison Brettanomyces Blend WLP4626
Denna blandning kombinerar en av Saccharomyces stammar från Saison Blend och två unika Brettanomyces från The Yeast Bays jästbibliotek. Sa...

Antal:

119.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 314626
Sake - REA - WLP705
OBS: Rea! Utgånget datum!
OBS: Rea! Utgånget datum!
För användning i risbaserade jäsningar. För sake används denna jäst tillsammans med koji (för att producera jäsbart socker). WLP705 ger din ...

Antal:

89.00kr 45.00kr
Lager: 2.00
Artikelnr: 31705R
Scotch Whiskey WLP045
En stam som allmänt har används för scotch whisky produktion sedan tidigt 1950-tal. Producerar en komplex samling esterföreningar, ger en kr...

Antal:

89.00kr
Lager: 3.00
Artikelnr: 31045
Sigmund's Voss Kveik Yeast WLP4045
Traditionellt använd vid tillverkning av norsk farmhouse ale. Den här stammen jäser snabbt med en god förjäsbarhet, en lätt jordig kryddighe...

Antal:

119.00kr
Lager: 0.00
Artikelnr: 314045
Tennessee Whiskey WLP050
Lämplig för amerikansk whiskey och bourbon. Denna jäst är känd för att skapa rika, mjuka smaker. Ger en ren och torr utjäsning. Klarar höga ...

Antal:

89.00kr
Lager: 1.00
Artikelnr: 31050