x

#{title}

#{text}

x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
x

#{title}

#{text}
Produkter
Nyheter
 

Expressorder

Expressorder
Märke: Maltmagnus Maltmagnus
Artikelnummer: 99999
Lagersaldo: 9.00
Pris: 29.00kr
Exkl moms: 23.20kr
Antal:  
       

Expressorder

Expressorder: Order lagd mellan kl. 00:00 - 10:00 skickas garanterat samma dag från vårt lager. Order lagd mellan kl. 10:00 - 24:00 skickas nästkommande arbetsdag.

Med denna tjänsten kan du gå före kön för endast 29 kr. Den är till för dig som har extra bråttom. Hos oss får du alltid din malt uppvägd samt krossad (om du så önskar) i lösvikt efter din beställning. Vi har således inget liggandes färdigt på hyllan. Om du så önskar väger vi även upp humle i "lösvikt" till dig. Dessa tjänster är en service vi vill ge till våra kunder, de tar längre tid att hantera än att plocka varor direkt från en hylla, det är vårt hantverk skräddarsytt till just dig och ditt hantverksöl.

Idag skickar vi iväg de flesta beställningarna samma dag eller dagen efter de kommit in till våra kunder. Ibland är det dock extra högt ordertryck eller färre i personalen p.g.a. sjukdom eller semestrar, därför skapade vi den här "gå före i kön" gräddfilen för dig som har superbråttom. Trevlig "*Fast as Lightning" shopping!

* Fast as lightning är ett av våra färdiga receptkit med steg för steg-instruktioner, testa den du också under fliken "Ölkit"!

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Utmärkt

Ange koden i rutan nedan: